Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Genius Attack 18K 2023
  • Nox AT10 Genius Attack 18K 2023
  • Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

Nox AT10 Genius Attack 18K 2023

PVP: € 325,00
€ 194,95
-41% Nox
Padel racket Nox AT10 Genius Attack 18K 2023 | Domineer het aanvalsspel met dit hoogwaardige Nox-racket, een van Agustín Tapia's rackets met diamantgewicht en een hoge balans om te verpletteren
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox AT10 Genius Attack 18K zwart

Vind in onze online winkel al het nieuws dat Nox Padel deze 2023 heeft ontwikkeld voor de meest veeleisende sporters. Koop het AT10 Genius Attack 18K padel racket, een van de modellen waar spitsen het meest van houden, want dankzij het diamantformaat en de hoge balans biedt het een geweldige punch. Het is ook een van de nieuwe padel rackets van Agustín Tapia.

Hoewel het een krachtig racket is, verwaarloost het comfort niet dankzij de HR3-rubberen binnenkant en anti-vibratietechnologie aan de zijkanten. De structuur is 100% koolstof, met 18k stof op het oppervlak voor een droger gevoel. Het heeft ook 3D-opruwen en het nieuwe smartstrap-veterontwerp voor eenvoudige vervanging.

Nox AT10 Genius Attack 18K zwart, kenmerken

  • De AT10 Genius Attack 18K 2023 is een aanvalspadel racket door zijn diamantvorm en hoge balans.
  • Carbon constructie en Dynamic Structure technologie om breuk te voorkomen.
  • In de plannen is 18k stof gebruikt.
  • AVS-systeem dat een zachte slag genereert en trillingen vermindert.
  • Agustín Tapia's powerracket, professionele WPT-speler.
  • Onverslaanbare sensaties met het HR3 eva-rubber aan de binnenkant.
  • Reliëf ruw oppervlak dat meer effect geeft in onze opnamen.
  • Het behoort tot de serie officiële producten voor Agustín Tapia , ontwikkeld door Nox 2023.

Voor wie is het? Ontworpen voor gevorderde of professionele spelers, degenen die graag de bal hard slaan, want het is een zeer krachtig padel racket met een semi-harde aanslag om kracht te bieden zonder comfort te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want vorig seizoen werd het een van de beste powerrackets en dit jaar zijn we ervan overtuigd dat het dezelfde weg gaat bewandelen. Het is ook de meest elegante op het eerste gezicht met een zwart ontwerp en zilveren details die je de adem benemen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro
Onze beste producten