Nox AT10 Genius Arena 2023
  • Nox AT10 Genius Arena 2023
  • Nox AT10 Genius Arena 2023

Nox AT10 Genius Arena 2023

PVP: € 264,46
€ 165,25
-38% Nox
Nox AT10 Genius Arena Padel racket by Augustine Tapia | Breng je beste spel naar boven met het Agustín Tapia-racket, een gecompenseerd model gemaakt van 12k-stof en HR3-eva-rubber voor een uitzonderlijke touch
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox AT10 Luxury Genius Arena by Augustine Wall

Mis de kans niet om het nieuwe padel racket van Agustín Tapie in handen te krijgen: het nieuwe AT10 Genius Arena padel racket in het groen. Het is een van de best verkochte modellen van Nox Padel 2023 , en het is voor minder geld omdat het een geweldige balans biedt vanwege de oversized vorm en medium balans en de beste technologieën van het merk bevat.

Voor de constructie is 100% koolstof met 12k-stof op de vliegtuigen gebruikt om stijver te zijn. Het heeft ook zijn al karakteristieke ruwheid met kiezelzand, wat de effecten aanzienlijk verbetert. Het heeft ook HR3 eva-rubber in de kern en een anti-vibratiesysteem. Om het af te maken heeft hij het smartstraps systeem om de veter makkelijk te verwisselen.

Nox AT10 Genius Green Sand door Agustín Tapia, analyse

  • De AT10 Genius Arena van Agustín Tapia biedt kracht en controle dankzij het Druppelvormige ontwerp en medium balans.
  • Anti-vibratiesysteem aan de zijkanten van het blad.
  • Het heeft ruwheid in de vlakken, dus je kunt met de effecten spelen.
  • Onverslaanbare sensaties bij het slaan dankzij de EVA HR3 rubberen kern.
  • Zowel in het frame als op de gezichten is carbon gebruikt met 12k stof.
  • Stijve structuur voor meer stabiliteit bij het slaan.
  • Nieuw ontwerp van het smartstraps-snoer dat de hygiëne verbetert.
  • Verkrijgbaar in de Nox 2023 high comcapition racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op atleten die op professioneel niveau strijden, die graag evenveel power en controle hebben, aangezien de nieuwe AT10 Arena een van de beste multifunctionele rackets is die je vandaag op de markt kunt vinden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het behoort tot de officiële serie producten voor Agustín Tapia, een van de beste professionele spelers in de WPT, dus je zult genieten van de beste prestaties op het veld. Bovendien keert het dit seizoen terug met een zwarte esthetiek en fluorgroene details die niet teleurstellen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten