Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Genius 18K 2023
  • Nox AT10 Genius 18K 2023
  • Nox AT10 Genius 18K 2023

Nox AT10 Genius 18K 2023

PVP: € 268,60
€ 148,72
-45% Nox
Nox AT10 Genius 18K padel racket van Agustín Tapia | De nieuwe editie van het Agustín Tapia-racket keert terug, een zeer goed uitgebalanceerd model dat terugkeert met al zijn essentie en een vernieuwd Nox Padel-ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox AT10 Luxury Genius 18K by Agustín Tapia

Als u overweegt uw oude racket te vernieuwen, bieden wij u de nieuwe Nox Padel 2023-catalogus aan. Ontdek het nieuwe AT10 Genius 18K padel racket van Agustín Tapia , een krachtig model dat wordt gekenmerkt door zijn balans, omdat het de drop-vorm handhaaft met een goed gecentreerde balans om zowel kracht als controle te bieden.

Het maakt deel uit van de Agustín Tapia-serie van officiële producten, gemaakt van koolstof en 18k-stof samen met de klassieke HR3 eva-rubberen kern. Het wordt gekenmerkt door zijn ruwe zandachtige afwerking, omdat er kiezelzand in de vlakken zit, waardoor je de bal meer spin kunt geven. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem en de nieuwe smartstrap veiligheidslijn.

Nox AT10 Genius zwart en rood in 18K, kenmerken

  • De AT10 Genius 18K van Agustín Tapia 2023 behoudt zijn fantastische balans door zijn druppelvorm en medium balans.
  • Grotere effecten dankzij de ruwe afwerking met kiezelzand.
  • Het bevat koolstof en dynamische structuurtechnologie voor een goede weerstand.
  • 18k stof die het een plus van stevigheid geeft.
  • Inclusief AVS-systeem voor een soepelere slag en vermijd armongemakken.
  • Zeer goede sensaties bij het slaan met het HR3-rubber met hoge dichtheid.
  • Verbeter de snoerhygiëne met het vervangbare smartstrap-systeem.
  • Een van de nieuwe padel rackets uit de luxury serie Nox Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket, aangezien de AT10 zeer goed reageert in aanval en verdediging dankzij het drop-mould-ontwerp en de gecentreerde balans. Op deze manier kunt u uw beste foto's maken vanuit elk gebied.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het terugkeert met een zeer spectaculair ontwerp, een combinatie van zwart met een rood frame en een deel van het hart, evenals enkele zilveren oppervlaktedetails. Koop de nieuwe Agustín Tapia-padel racket in onze online winkel, hij zal je niet onverschillig laten!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten