Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Equation World Padel Tour 2023
  • Nox Equation World Padel Tour 2023
  • Nox Equation World Padel Tour 2023

Nox Equation World Padel Tour 2023

PVP: € 170,00
€ 169,95
-1% Nox
padel racket Nox Equation World Padel Tour 2023 | Domineer het aanvals- en verdedigingsspel met dit veelzijdige racket van Nox, gemaakt van flexibel materiaal dat deel uitmaakt van de officiële serie WPT-producten.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox Equation WPT 2023 padel racket

Mis de kans niet om een officieel WPT-product te bemachtigen met de exclusieve racketserie Nox Padel 2023. We presenteren het nieuwe Equation World Padel Tour-padel racket, een model dat zeer goed wordt gecompenseerd voor zijn ronde vorm en gecentreerde balans, zodat het zich aanpast aan beide aanvallend en verdedigend

Net als zijn voorganger combineert het een koolstofstructuur met 3k-glasvezelplaten, een elastisch materiaal dat de speelbaarheid verhoogt. Het heeft ook 3D-ruwheid op basis van transparante vellen en een anti-vibratiesysteem voor een minder schadelijk spel. Om te eindigen, bevat het het smartstrap-koord en HR3-rubber aan de binnenkant voor een ongelooflijke aanraking.

Zwart en geel Nox Attraction van de WPT, kenmerken

  • Uitstekende balans tussen kracht en controle met de Nox Equation World Padel Tour 2023.
  • AVS anti-vibratiesysteem aan de zijkanten.
  • Goede baloutput en zeer comfortabele slag met het klassieke HR3-rubber aan de binnenkant.
  • In de buis is carbon gebruikt voor een stijvere structuur.
  • Uitstekende bespeelbaarheid met zijn glasvezelvlakken.
  • Smartstrap touw dat de hygiëne verbetert-
  • Ruwe textuur waarmee je met de effecten kunt spelen.
  • Nieuwe serie WPT Nox Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Gericht op atleten met een gemiddeld of hoog spelniveau die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket om hun beste slagen te maken vanuit elke hoek van het veld, aangezien het ronde formaat en de gemiddelde balans van de Equation niet teleurstellen.

Waarom zal je het leuk vinden? Door het gebruik van flexibele materialen in de constructie zult u er heel gemakkelijk aan wennen. Het heeft ook een exclusief ontwerp voor de WPT dat een zwarte achtergrond combineert met een zilveren logo en frame, evenals blauwe details.

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten