Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Nerbo World Padel Tour 2023
  • Nox Nerbo World Padel Tour 2023
  • Nox Nerbo World Padel Tour 2023

Nox Nerbo World Padel Tour 2023

PVP: € 325,00
€ 324,95
-1% Nox
padel racket Nox Nerbo World Padel Tour 2023 | Raak de bal hard met dit hoogwaardige Nox padel racket, ontworpen in een diamantvorm en hoge balans, evenals een zorgvuldig ontwerp voor de World Padel Tour
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox Nerbo WPT 2023

We presenteren een van de meest verwachte collecties van het seizoen: de nieuwe rackets van Nox 2023. Ontvang de nieuwe editie van het Nerbo padel racket voor de World Padel Tour, een van de krachtigste. Het behoudt het diamantformaat met een hoge balans, dus het zorgt voor een geweldige stoot vanaf de bovenkant.

Dankzij het gebruik van 18k carbon , biedt het een droger gevoel, maar verwaarloost het comfort niet, omdat het zijdelingse anti-vibratie heeft om ongemak te elimineren. Het heeft ook een vervangbaar smartstrap-koord, een ruwe afwerking waarmee je de bal meer spin kunt geven. Om te eindigen heeft het HR3 zwart eva-rubber, dat een sterke en comfortabele aanraking genereert.

Nox Nerbo World Padel Tour 2023, kenmerken

  • Diamantformaat en hoge balans van de nieuwe Nerbo WPT 2023 .
  • Uitzonderlijk gevoel met het HR3-rubber in zwart eva.
  • Grote sterkte en stijfheid door het gebruik van 18K carbon.
  • Met de Rough Surface-technologie kun je meer spin op de bal printen.
  • Sla zonder letsel toe met het nieuwe anti-vibratiesysteem.
  • Smartstrap-technologie om het veiligheidskoord te kunnen vervangen.
  • Zorgvuldig ontwerp van het hart dat meer stabiliteit garandeert.
  • Verkrijgbaar in de serie rackets voor de WPT Nox 2023 .

Voor wie is het? Gericht op professionele of gevorderde spelers, omdat het een high-performance padel racket is dat wordt gekenmerkt door zijn kracht, dus de sweet spot is kleiner en bevindt zich aan de bovenkant, wat een bepaalde techniek vereist om de controle niet te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je hebt niet alleen de beste technologieën van het merk in handen, maar ook een indrukwekkend design. Dit seizoen keert de nieuwe Nerbo 2023 terug met een zwarte esthetiek, met een reflecterend logo en details en het hele frame in rood, spectaculair!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten