Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Equation WPT 2022
  • Nox Equation WPT 2022
  • Nox Equation WPT 2022

Nox-vergelijking WPT 2022

PVP: € 145,41
€ 66,07
-55% Nox
padel racket de padel Nox-vergelijking WPT 2022 | Domineer het spel met dit veelzijdige racket van Nox, een zeer goed uitgebalanceerd model waarmee je ook nog eens zult genieten van een geweldig exclusief design voor de WPT
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox Equation World Padel Tour Advanced Series

Als je een veeleisende speler bent, brengen we je de nieuwe Nox 2022-racketcatalogus , zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je behoeften past. Koop het Equation WPT padel racket, een veelzijdig model dat deel uitmaakt van de exclusieve serie voor de World Padel Tour.

We benadrukken de eenvoudige bediening en reageren snel op rivaliserende ballen dankzij het ronde formaat en de gemiddelde balans. Voor de constructie is gebruik gemaakt van carbon in het frame en glasvezel in de gezichten, wat zorgt voor een flexibeler gevoel. De kern is gemaakt van EVA HR3-rubber en bevat ruwheid.

WPT Blue Nox-vergelijkingsfuncties:

  • Grote veelzijdigheid van de Nox Equation WPT 2022 met zijn ronde vorm en gecentreerde balans.
  • HR3 eva-rubber dat een zeer goede output en kracht biedt.
  • Grote weerstand en stevigheid door het gebruik van carbon in het frame.
  • Glasvezeloppervlak, wat de bespeelbaarheid verbetert.
  • Krachtige shots met effect dankzij de ruwe oppervlaktetechnologie.
  • Een van de officiële producten van de World Padel Tour, met een exclusief design.
  • Het genereert nauwelijks trillingen dankzij het AVS-systeem van het hart.
  • Een van de noviteiten in padel rackets Nox 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die al een hoog of gemiddeld spelniveau hebben, die de beste prestaties willen hebben in elke actie en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd en gemakkelijk te hanteren racket om gemakkelijk het punt te behalen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de aandacht trekt met het blote oog. De vergelijking heeft een WPT-exclusieve zwart-blauwe colorway samen met een helder logo, we weten zeker dat ze hun ogen niet van je af kunnen houden!

Lees meer over het merk NOX

Dit seizoen heeft Nox Padel de steun van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, allemaal professionele spelers van de World Padel Tour en atleten die deel uitmaken van het zogenaamde Team Nox.

Het merk vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit en brengt een complete collectie padel rackets, padel racketkits en accessoires uit van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Maak deel uit van Team Nox en geniet van een onverslaanbare ervaring in al je wedstrijden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten