Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Tempo WPT 2022
  • Nox Tempo WPT 2022
  • Nox Tempo WPT 2022
  • Nox Tempo WPT 2022

Nox Tempo WPT 2022

PVP: € 340,00
€ 219,95
-36% Nox
Nox Tempo WPT padelpadel 2022 | Maximale precisie met dit Nox.control padel racket, een officieel WPT-product dat opvalt door zijn brede sweet spot, hanteerbaarheid en balgevoel
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox Tempo World Padel Tour Blauw

Mis de kans niet om de nieuwe Nox Padel -producten in onze online winkel te krijgen. Koop de nieuwste editie van het Tempo WPT padel racket, een model dat opvalt door zijn brede sweet spot en touch, omdat het dankzij het meerlagige zwarte eva-rubber zeer goede sensaties biedt bij het slaan.

Het handhaaft het ronde formaat en bevatte balans, waardoor er meer controle over de bal is. Het is gemaakt van carbon met 12k-stof voor een droger gevoel. Het bevat ook ruwe oppervlakteruwheid en een anti-vibratiesysteem om verwondingen te verminderen. Om te eindigen, het is een officieel product van de World Padel Tour, met een exclusief ontwerp.

Nox Tempo World Padel Tour blauw, kenmerken

  • Geweldige handling en sweet spot van de nieuwe Nox Tempo WPT 2022.
  • Beheers het padel racket vanwege het rondere formaat en de balans dicht bij de hand.
  • Baloutput en comfort met de nieuwe meerlaagse kern met zwarte eva.
  • Grotere weerstand tegen breuk dankzij Dynamic Structure-technologie.
  • Het is gemaakt van 100% carbon en versterkt met 12k stof.
  • Minder schadelijk spel met het anti-vibratiesysteem in het hartgebied.
  • Met de ruwheid van de slagvlakken weet hij de cut en topspin ballen meer effect te geven.
  • Inbegrepen in de Nox Padel 2022 WPT racketserie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor professionele of gevorderde spelers die de neiging hebben om op de forehand te spelen, aangezien het Tempo een controleracket is, dat helpt om de bal te positioneren en het punt van achteren op te zetten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen verlies je geen kracht als het gaat om slaan, omdat het drogere gevoel voor fantastische kracht in de buurt van het net zorgt. Bovendien zal je niet kunnen weerstaan aan het nieuwe ontwerp in zwarte, blauwe en zilveren tinten, spectaculair!

Lees meer over het merk NOX

Koop de beste producten om padel te spelen met Nox Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen die deel uitmaken van Team Nox.

Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, schoenen voor dames en heren, textiel en nog veel meer accessoires. We zijn ervan overtuigd dat u uw beste bondgenoot zult vinden voor prestaties op het circuit en ook voor design. Wacht niet langer en rust jezelf uit met Nox Padel!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten