Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Nerbo WPT 2022
  • Nox Nerbo WPT 2022
  • Nox Nerbo WPT 2022
  • Nox Nerbo WPT 2022

Nox Nerbo WPT 2022

PVP: € 350,00
€ 244,95
-31% Nox
Nox Nerbo WPT 2022 padelpadel | Nieuwe editie van een van de krachtigste Nox-rackets, een officieel WPT-product dat terugkeert met verbeterde functies en een exclusief ontwerp
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox Nerbo 2022 padel racket

Ontvang als eerste het nieuws van Nox Padel 2022 . Koop het nieuwe Nerbo WPT padel racket, een van de krachtigste in de nieuwe Nox-collectie. Het behoort tot de World Padel Tour-serie, dus het is een officieel product van het circuit dat opvalt door zijn fantastische ontwerp.

Eenmaal op de baan zul je genieten van een geweldige punch omdat het het diamantformaat en de hoge balans behoudt. Voor de constructie zijn koolstof en 18k-stof gebruikt, evenals een kern met meerlagig zwart eva-rubber dat de sensaties aanzienlijk verbetert. Het heeft ook ruwheid op de gezichten en een anti-vibratiesysteem voor een spel zonder blessures.

Nox Nerbo World Padel Tour zwart, kenmerken

  • Diamantformaat en hoge balans van de nieuwe Nox Nerbo WPT 2022.
  • Grotere sensaties bij het slaan dankzij de meerlaagse zwarte eva-kern.
  • Meer weerstand en stijfheid met de 100% constructie en 18K stof.
  • Met de Rough Surface-technologie kun je meer spin op de bal printen.
  • Sla zonder letsel toe met het nieuwe anti-vibratiesysteem.
  • Officieel product van de World Padel Tour, met exclusief design.
  • Versterkte structuur om breuk te voorkomen.
  • Verkrijgbaar in de geavanceerde serie padel rackets Nox 2022.

Voor wie is het? Het is perfect voor aanvallende, professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar meer kracht bij het slaan, omdat het dankzij het diamantformaat en de hoge balans meer slag van bovenaf geeft en het gemakkelijker is om de bal eruit te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Ondanks dat het een krachtig racket is, biedt het een goede sweetspot en comfort, zodat je geen sensaties verliest bij het slaan. Hij keert ook terug met een vernieuwd zwart design met rode en witte details die hem op zijn eigen merites laten schitteren.

Lees meer over het merk NOX

Koop de beste producten om padel te spelen met Nox Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen die deel uitmaken van Team Nox.

Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, schoenen voor dames en heren, textiel en nog veel meer accessoires. We zijn ervan overtuigd dat u uw beste bondgenoot zult vinden voor prestaties op het circuit en ook voor design. Wacht niet langer en rust jezelf uit met Nox Padel!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten