Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Nox Agustin Tapia AT10 Street
  • Mochila Nox Agustin Tapia AT10 Street
  • Mochila Nox Agustin Tapia AT10 Street

Nox Agustin Tapia AT10 Street-rugzak

PVP: € 39,95
€ 38,95
-3% Nox
Padelrugzak Nox Agustin Tapia AT10 Street Red | Een van de meest complete padelrugzakken van Nox, ideaal om alles mee te nemen wat je nodig hebt en dat een officieel product van Agustín Tapia wordt
Schrijf een beoordeling

Nox AT10 Street Bag van Agustin Tapia

Als u op zoek bent naar een padeltas voor de beste prijs, raden we Agustín Tapia's nieuwe AT10 Street-padelrugzak aan, een rugzak uit de nieuwe rugzakcollectie Nox 2021. Het is een model met een uitstekende capaciteit, ontworpen om zowel padel rackets als kleding te dragen en accessoires schoeisel.

Voor de constructie is technisch textiel ontwikkeld om het gewicht te verminderen en gewatteerde beschermingen zijn opgenomen om ongemak in de rug en schouders te voorkomen. Het stelt je ook in staat om al het materiaal in specifieke compartimenten te scheiden, zodat je alles goed georganiseerd hebt.

AT10 Street zwarte en rode tas, kenmerken

  • De Nox Agustin Tapia AT10 Street heeft een inhoud van 23 liter.
  • Onafhankelijk compartiment voor 1 of 2 padel rackets.
  • Gewatteerde en ergonomische banden en rug voor optimale grip.
  • Inclusief aluminium karabijnhaak om op te hangen.
  • Apart, geventileerd vak voor schoenen en vuile kleding.
  • Nieuwe catalogus van Nox Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het bedoeld voor atleten die net genoeg reizen naar hun wedstrijden of trainingen, omdat het capaciteit heeft voor het padelracket, schoenen en kleding om te veranderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het behoort tot de serie officiële Agustín Tapia-producten, met aan één kant de handtekening van de speler. Het bevat ook kleine vakken om je sleutels, portemonnee of mobiel in op te bergen en altijd bij de hand te hebben.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten