Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021

Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 2021

PVP: € 225,00
€ 154,95
-32% Nox
ML10 Pro Cup Edition Arena padelpadel | Een van de Nox-klassiekers keert terug, de Miguel Lamperti-padel racket met dezelfde mal en materialen, maar een vernieuwde esthetiek en zandachtige ruwheid op de gezichten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox ML10 Pro Cup Black Edition met ruwheid

Als je van klassiekers houdt, zul je dol zijn op het nieuwe ML10 Pro Cup black edition zandpadel racket, een model uit de Nox Padel Pro-serie 2021. Het wordt gekenmerkt door zijn fantastische speelbaarheid, hoewel het dit seizoen terugkeert met een nieuwe zandachtige ruwheid dat verbetert de effecten.

Je zult de bal met precisie kunnen plaatsen en meer kracht kunnen printen in volleys en spikes dankzij het HR3 eva-rubber van de kern. Voor de constructie is koolstof gebruikt in het frame en glasvezel met een metalen afwerking aan de zijkanten voor meer weerstand.

Nox ML10 Pro Cup zwart, kenmerken

  • Het ML10 Pro Cup black edition-zand bevat ruwheid met silicazand.
  • Het is een speciale editie van het Miguel Lamperti racket.
  • Ronde mal en lage balans waardoor hij veel controle heeft.
  • Grotere sensaties bij het slaan met het HR3 eva-schuim van de kern.
  • Constructie met Dynamic Structure-technologie om breuk te voorkomen
  • Frame van 100% carbon en vlakken van glasvezel.
  • Geïntegreerd AVS-systeem om trillingen te minimaliseren.
  • Het is een van de best verkochte rackets van Nox Padel 2021.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de gevorderde speler die in de forehandpositie speelt, omdat het een controleracket is dat zeer goede sensaties en kracht geeft wanneer hij in de aanval gaat.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is een van de best verkochte Nox-rackets in de geschiedenis, nu met verbeterde functies en een ontwerp waar je sprakeloos van wordt. U zult genieten van het zwarte en fluorescerende gele ontwerp.Het stelt nooit teleur!

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padel rackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Daarnaast heeft de firma veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox. En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën zodat u op uw best presteert.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten