Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Luxury Genius 2020
  • Nox AT10 Luxury Genius 2020
  • Nox AT10 Luxury Genius 2020

Nox AT10 luxury Genius 2020

PVP: € 288,00
€ 243,95
-16% Nox
Nox AT10 luxury padel padel racket | Koop dit high-concurrentie nox padel racket, het model van Agustín Tapia dat terugkeert met verbeterde technologieën en functies om het spel beter te beheersen

padel racket Nox AT10 luxury van Augustine Tapia

We hebben al de nieuwe collectie Nox -rackets beschikbaar, vol met nieuwigheden zoals het AT10 luxury padel racket Genius 2020. Het is het racket van Agustín Tapia en net als zijn voorganger presenteert het de ronde vorm en lage balans, maar met verbeteringen op technologisch niveau voor een superieure prestatie.

Om te beginnen heeft het ruwheid, dat zal ons helpen om de bal meer spin te geven. Bij de constructie is gebruik gemaakt van carbon, met een 12k carbonversterking om de slagvlakken resistenter te maken. Het heeft ook HR3 eva-rubber met hoge dichtheid voor een hardere aanraking en een goede stoot .

Nox AT10 luxury goud, kenmerken

  • Maximale precisie van de Nox AT10 Luxury Genius, padel racket van Agustín Tapia.
  • Carbon constructie van het frame om de weerstand te verhogen.
  • 12k koolstofweefsel op de vliegtuigen, waardoor de kracht in de hit toeneemt.
  • Dynamic Structure -systeem om breuk te minimaliseren.
  • Rough Surface-technologie die ruwheid op de gezichten genereert.
  • Inclusief AVS-systeem om trillingen en verwondingen te voorkomen.
  • Kern met HR3-rubber met hoge dichtheid.
  • Inbegrepen in het luxury assortiment van Nox Padel 2020 rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens met een gevorderd niveau die graag controle houden over hun slagen, omdat het een zeer beheersbaar padel racket is maar met een goede stoot dankzij de gebruikte materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het verbeteringen biedt ten opzichte van zijn voorganger, zoals bijvoorbeeld ruwheid. Een verzoek van Agustín Tapia zelf om met de effecten te mogen spelen. Het heeft ook een spectaculair glanzend ontwerp in zwart, goud en zilver.

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox... En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën waarvoor je optimaal presteert.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten