Overgrip Nox Pro Blanco 2019
  • Overgrip Nox Pro Blanco 2019

Overgrip Pro Blanco

€ 5,95
Nox
Koop de gladde overgrips in het wit van Nox Padel, ze bieden de beste grip en veel comfort omdat ze trillingen helpen verminderen

Overgrip Nox Blanco

Laat zweet geen obstakel zijn met de Nox pro padel overgrips in het wit. Het is een accessoire van hoge kwaliteit dat u voor een fantastische prijs kunt krijgen en dat u zal helpen de grip van uw racket te verbeteren.

Dankzij hun lijmsysteem zijn ze zeer eenvoudig te installeren en kun je ze naar wens aanpassen. Bovendien garandeert de aanraking met pro-technologie een groot comfort bij elke slag, waardoor trillingen worden verminderd. Producteigenschappen

  • De nox pro white 2019 overgrips zijn glad en wit.
  • Verkrijgbaar in blisterverpakking van 3 stuks.
  • Fijne afwerking om geen sensaties te verliezen.
  • Ze blijven in goede staat dankzij hun zeer resistente materialen.
  • Sterke lijm voor goede plaatsing.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan voor zowel mannen als vrouwen die willen genieten van een droge en sterke grip op hun padel of tennisracket, omdat ze overtollig vocht in de handen opnemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het door zijn dunne materiaallaag een uitzonderlijke touch geeft. Bovendien helpt het blessures en ongemak in de elleboog door impacttrillingen te verminderen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het NoxPadel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten