Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pala ML10 Pro Cup Survivor Gris 2019
  • Pala ML10 Pro Cup Survivor Gris 2019
  • Pala Nox ML10 Pro Cup Survivor Gris 2019

Nox ML10 Pro Cup Survivor

PVP: € 220,00
€ 186,95
-16% Nox
Koop het ML10 Pro Cup overlevingspadel racket in grijstinten, een bewerking van het succesvolle NOX-model. Het is comfortabel, solide en krachtig, een echte hit!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox ML10 Pro Cup Survivor

Als je van klassiekers houdt, zul je dol zijn op de ML10 pro cup Survivor uit het Nox Padel pro-assortiment. Bij haar zit je altijd goed dankzij haar controle en goede start . Het frame is gemaakt van carbon en de vlakken van metallic glasvezel om het duurzamer te maken. Het meest opmerkelijke is ongetwijfeld het camouflageontwerp in grijstinten en fuchsia-details, waardoor het onweerstaanbaar is voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers.

Technische eigenschappen

  • Ronde vorm met lage balans van de Survivor ML10 Pro Cup.
  • Hoge dichtheid zwart HR3-rubber met het grootste geheugeneffect.
  • Het heeft een transparante beschermer.
  • Modern camouflageontwerp dat kleine fuchsia-details benadrukt.
  • Grote weerstand met carbon in het frame.
  • Er is zwarte eva gebruikt die het vermogen en de output verhoogt.
  • Pro-serie van de Nox 2019 control padel racket- catalogus.

Voor wie is het? Voor al diegenen die verslaafd zijn aan padel die al ervaring hebben en een comfortabel en solide padel racket nodig hebben om precieze slagen vanaf de bodem en krachtige slagen op het net te kunnen uitvoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het racket van Miguel Lamperti stelt nooit teleur. Het is het model dat nog steeds het meeste succes heeft bij het publiek, het bewijst meer dan genoeg om ervoor te zorgen dat u met uw aankoop zeker een schot in de roos zult hebben.

Lees meer over het merk NOX

Begin het jaar als onderdeel van Team Nox en geniet van de beste sensaties op de baan. Het merk biedt de speler een gevarieerde catalogus van padel rackets, kits, racketas en accessoires, zodat u degene kunt vinden die het beste aan uw verwachtingen voldoet. Spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, zijn verantwoordelijk voor het testen van al hun producten en pronken met ons in officiële competities.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2019 Prijs: Super aanbieding
Onze beste producten