NB Spitfire Geel 2022
 • NB Spitfire Geel 2022
 • NB Spitfire Geel 2022

NB Spitfire Geel 2022

PVP: € 214,05
€ 90,87
-58% NB
NB Spitfire geel padel racket 2022 | Nieuwe editie van een van de beste Enebe padel rackets, een zeer goed uitgebalanceerd model dat terugkeert met 12k stof, ruwheid en een glanzende afwerking
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 18 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket NB Spitfire Geel

We presenteren het nieuws van Enebe Padel 2022, zodat je je beste spel op de baan kunt spelen. Ontdek het nieuwe gele Spitfire padel racket, een van de meest veelzijdige omdat het zijn traanvorm behoudt met een gemiddelde balans, dus het reageert zeer goed, zowel in de aanval als in de verdediging.

Wat de fabricage betreft, is de nieuwste generatie koolstof met 12k-stof op het oppervlak gebruikt om het een droger gevoel en grotere stijfheid te geven. Het heeft ook een versterking in het hartgebied met een geïntegreerd anti-vibratiesysteem om trillingen te elimineren. Het heeft ook ruwheid op de gezichten en HR3 zwart eva-rubber voor een spectaculaire aanraking.

Enebe Spitfire in geel en zwart, kenmerken

 • Domineer elk deel van de baan met de nieuwe gele NB Spitfire 2022.
 • Veelzijdig racket door zijn scheurformaat en balans in het middengebied.
 • Kern met HR3 eva-rubber om een goede baloutput en comfort te behouden.
 • 100% koolstofconstructie, samen met 12k-stof die meer weerstand biedt.
 • Comfortabeler slaan dankzij het anti-vibratiesysteem.
 • Nieuw hartontwerp dat meer stabiliteit biedt en torsie voorkomt.
 • Oppervlak met reliëf dat de effecten op de bal verbetert.
 • De veelzijdige van de nieuwe Enebe Padel 2022 collectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket om de gecontroleerde bal van achteren te kunnen pakken en ook krachtig in de buurt van het net te kunnen afmaken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte modellen van het merk is, vervaardigd met de beste technologieën naast spectaculaire afwerkingen. Je zult ook in het middelpunt van de belangstelling staan met zijn fantastische design in felgele tinten.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten