Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 Heko
  • Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 Heko

Just Ten Chimera K Basalt 2.0 Heko

€ 0,00
Just Ten Padel
Geniet van een van de krachtigste Just Ten-rackets, gemaakt van carbon, hard rubber en basalt om de prestaties te verbeteren en de bal van het veld te krijgen

Just Ten Chimera K Basalt 2.0 Heko

We zijn de eersten die de nieuwigheden van Just Ten 2020 presenteren en al zijn modellen analyseren. Ontdek het Kimera K Basaltik 2.0 padel racket, het kroonjuweel van het bedrijf dat terugkeert met verbeterde technologieën. Zo bevat het basalt, een materiaal dat de vermoeidheid van materialen vermindert.

Dankzij het druppelformaat en de hoge balans biedt hij meer kracht. Het beschikt ook over eva smart hard rubber in de kern, evenals hoge koolstof in het frame en de gezichten. Bovendien heb je met de effekt-technologie meer contact met de bal en dus meer controle om je schoten te richten.

Just Ten Kimera K Basaltik 2.0 blauw, kenmerken

  • Krijg meer kracht in je spel met de slechts tien Kimera K Basaltik 2.0 2020.
  • State-of-the-art carbon constructie.
  • Moeilijk om aan te raken, met superhard eva smart-schuim aan de binnenkant.
  • Oppervlak met ruwheid dankzij de effekt-technologie die door de firma is ontwikkeld.
  • Het bevat basalt in de structuur, wat bijdraagt aan het verhogen van de weerstand.
  • Trilbloksysteem dat voorkomt dat trillingen worden overgedragen op de arm.
  • Teardrop-formaat met hoge balans om een krachtig padel racket te bereiken.
  • Het behoort tot de meest geavanceerde serie Just Ten 2020 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar punch zonder de controle te verliezen, omdat je met de kimera k kunt genieten van extra kracht door zijn constructie terwijl je een goede sweet spot behoudt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het alle kwaliteit van het bedrijf verenigt, zowel qua materialen als qua ontwerp, aangezien ze in slechts tien minuten op ambachtelijke wijze werken. Zo heb je een esthetiek in zwart en blauw, dubbelzijdig waarmee je niet onopgemerkt blijft.

Lees meer over het merk JUST TEN

Laat je verleiden door JSTN Padel, een firma die een aantal jaren geleden in deze sport is begonnen maar die al vertegenwoordigd is in de WPT. En niet voor minder, want het werkt met de nieuwste generatie materialen en innovatieve technologieën.

Ontdek de nieuwe catalogus van unieke en exclusieve padel rackets, zowel qua prestaties als qua design. Bovendien maakt het het af met padel-kleding en andere accessoires, dus wacht niet langer en spring op de baan uitgerust met kwaliteitsproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten