Pack 3 Head Padel One 3x3 Stucks
  • Pack 3 Head Padel One 3x3 Stucks

Pack 3 Head Padel One 3x3 Stucks

PVP: € 17,95
€ 12,95
-28% Head Padel
3 Head Padel One padelballen | Ontdek het nieuwe pack van Head Padel One ballen 2023. Ontworpen voor topprestaties en lange levensduur. Een voordelige keuze voor professionele en amateur padelwedstrijden. Koop nu de jouwe
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pack 3 blikjes Head Padel One

Geef je wedstrijden meer bounce door het pack van 3x3 Stucks Head Padel One ballen te kopen, een van de nieuwigheden die het merk dit seizoen introduceert. Het gaat om een nieuwe padelbal die topprestaties biedt tegen een onverslaanbare prijs, waardoor ze zeer voordelig zijn.

Ze onderscheiden zich ook door hun grote weerstand tegen slijtage, aangezien het merk kwaliteitsmaterialen heeft gebruikt en zijn processen heeft verbeterd om hun levensduur te verlengen. Bovendien behoudt hun luchtdichte blik de druk over de tijd en zijn ze ontworpen in een gele kleur om ze gemakkelijk op de baan te zien.

Pack 3x3 Stucks Head Padel One ballen, kenmerken

  • Met het pack Head Padel One ballen krijg je 3 blikjes met elk 3 ballen.
  • Nieuwe materialen voor de kern maken ze duurzamer.
  • Het productieproces is verbeterd zodat ze hun eigenschappen niet verliezen.
  • Esthetiek in gele kleur en met het logo van het merk.
  • Ze bieden snelheid aan het spel en een levendige bounce.
  • Nieuw model van Head Padel ballen 2023.

Voor wie is het bedoeld? Bedoeld voor elke speler of speelster die kwalitatieve padelballen tegen een goede prijs wil, aangezien de nieuwe Head Padel One ballen gemaakt zijn van kwaliteitsmaterialen en bovendien is hun prijs zeer aantrekkelijk, goedkoper dan andere modellen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een bal is die je zowel in competities als in amateurwedstrijden kunt gebruiken, aangezien de prestaties uitstekend zijn en de prijs onverslaanbaar. Bovendien behoudt het zijn prestaties na de eerste wedstrijd.

Ontdek meer over het merk HEAD PADEL

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe catalogus van Head Padel voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft ingezet op nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Op dit moment heeft het een grote aanwezigheid in de World Padel Tour met top spelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez en Paula Josemaria. Zonder twijfel, de beste garantie die het merk kan bieden.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten