Head Padel One Ball 24x3 St
  • Head Padel One Ball 24x3 St

Head Padel One Ball 24x3 St

PVP: € 120,00
€ 100,00
-17% Head Padel
Ballenbak voor padel Head Padel One 24 x 3 | Ontdek de doos met ballen Head Padel One 24 x 3 van topkwaliteit. Ideaal voor officiële wedstrijden, trainingen en padelscholen. Voordelig, duurzaam en hoog presterend. Bestel nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Head Padel One ballen 24 padelballen x 3

Wat je behoeften ook zijn, we hebben de goedkoopste ballen om padel te spelen in onze online winkel. Koop de doos met ballen Head Padel One met 24 blikjes x 3 stuks in elk, wat in totaal 72 kwaliteitsballen zijn waarmee je geld bespaart.

Voor de vervaardiging heeft het merk gebruik gemaakt van een versterkte kern en synthetisch vilt van de hoogste kwaliteit om een optimale prestatie te garanderen en de levensduur te verlengen. Ze bieden ook een goede zichtbaarheid op zowel buiten- als binnenbanen dankzij het gele ontwerp en het logo van het merk.

Head Padel One 24 x 3, kenmerken

  • De Head Padel One 24 blikjes x 3 stuks zijn geel van kleur, met het logo van het merk.
  • Je kunt ze gebruiken in officiële wedstrijden, trainingen of padelscholen.
  • Levendige stuit en vlucht zonder trillingen.
  • Ze behouden hun uitstekende prestaties gedurende het hele jaar.
  • Kwaliteitsmaterialen die slijtage weerstaan.
  • Verkrijgbaar in de Head Padel 2023 ballencollectie.

Voor wie is het bedoeld? Geschikt voor alle doelgroepen, omdat het een hoogwaardig model is dat zorgt voor een lange levensduur en de beste prijs op de markt.

Waarom ga je het leuk vinden? Omdat door het kopen van een doos je 72 ballen krijgt die goedkoper zijn dan wanneer je ze individueel koopt. Bovendien kun je ze voor meer wedstrijden gebruiken, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid.

Ontdek meer over het merk HEAD PADEL

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Tegenwoordig heeft het een sterke aanwezigheid in de World Padel Tour met topspelers als Arturo Coelho, Ari Sánchez en Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het merk kan bieden.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten