Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Xenon green LTD
  • Head Xenon green LTD

Head Xenon green LTD

PVP: € 130,00
€ 44,95
-66% Head Padel
Padel racket Head Xenon groen LTD | Word een expert met dit Head padel racket van gemiddeld niveau, een zeer goed uitgebalanceerd model dat ook een limited edition-ontwerp heeft
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Limited edition Head Xenon Groen padel racket

Bepaal je speelstijl met het nieuwe Xenon groene LTD padel racket, een model met een limited edition-ontwerp. Het is vervaardigd met de beste Head Padel 2022-materialen, versterkt het frame met zwarte technologie en bevordert de aanpassing van de atleet met het glasvezel dat in de vliegtuigen wordt gebruikt.

Op het veld biedt het de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, omdat de overmaatse vorm de sweet spot verbreedt en de medium balans zorgt voor een goede stoot. Bovendien genereert het zachte rubber een zeer comfortabel gevoel bij het slaan, wat zorgt voor een grotere baloutput en het elimineren van trillingen, zodat je urenlang zonder ongemak kunt spelen.

Head Xenon groen limited edition, features

  • De Head Xenon green LTD is gebouwd in een oversized vorm en houdt het gewicht goed gecentreerd.
  • Aangenaam gevoel met zijn schuimkern, een zacht schuim dat trillingen elimineert.
  • Zwarte technologie die de structuur meer weerstand geeft tegen schokken.
  • Brede sweetspot om makkelijke ballen niet te missen.
  • Racket van snelle aanpassing dat ons zal helpen onze techniek te verbeteren.
  • Exclusief design in zwarte en groene details.
  • Stevige brug om met meer stabiliteit te kunnen slaan.
  • Exclusief model van de nieuwe Head 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Ideaal voor elke jongen met een gemiddeld niveau of die net begint en op zoek is naar een snel aanpasbaar padel racket om de techniek onder de knie te krijgen en te perfectioneren totdat hij een expert wordt, aangezien de Xenon een uitgebalanceerd en zeer beheersbaar padel racket is .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het gemaakt is met flexibelere materialen, kost het je niet om eraan te wennen, dus je zult vanaf het eerste moment comfortabel spelen. Het heeft ook een cool ontwerp in zwarte en fluorgroene details, een exclusieve combinatie en alleen voor een paar gelukkigen.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk zich in voor nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle, Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten