Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Genesis LTD
 • Head Genesis LTD
 • Head Genesis LTD
 • Head Genesis LTD

Head Genesis LTD

PVP: € 165,29
€ 52,03
-69% Head Padel
padel racket de padel Head Genesis LTD | Domineer elk facet van het spel met deze veelzijdige padel racket van Head, een model dat verrast met functies en design, aangezien de cosmetica spectaculair is
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen
KOOP HET IN EEN GOEDKOPER PAKKET
2 x Head Genesis LTD
€ 104,06
2 x Grijs technisch Padel-shirt
€ 16,44
2 x Funda Head
€ 11,48
Price separated
€ 131,98
You save:
€ 36,98
Pack price:
€ 95,00

Groene limited edition Head Genesis padel racket

Breng je beste spel naar boven met het Genesis LTD padel racket, een model van de meest gecompenseerde in de Head Padel 2022-catalogus. Om dit te doen, presenteert het een traanvorm met gecentreerde balans, die de kracht en controle biedt die we nodig hebben in elk racket actie naast het presenteren van een exclusief ontwerp, zodat slechts enkelen het kunnen krijgen.

Voor de constructie heeft het de beste materialen, zoals grafeen dat de hele structuur versterkt en de nieuwste generatie glasvezel die het een meer elastisch gevoel geeft. Bovendien zullen we dankzij de comfortabele schuimkern geen spelsensaties verliezen en zullen we kunnen genieten van een spectaculaire aanraking en geluid.

Limited Edition Head Genesis-functies

 • De Head Genesis LTD is ontworpen in een oversized vorm en gecentreerde balans, veelzijdigheid op alle ballen.
 • Frame versterkt met grafeen dat het grote sterkte geeft.
 • Glasvezel gezichten, dus het is heel gemakkelijk om mee te spelen.
 • Schuimschuim in de kern dat geen trillingen genereert.
 • Veelzijdige en snel aanpasbare schep.
 • Flexibele chassistechnologie die de prestaties op het circuit verbetert.
 • Versterkt bruggebied wat zorgt voor meer stabiliteit bij het slaan.
 • Catalogus van exclusieve Head 2022 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan alle jongens met een hoog of gemiddeld niveau die willen verbeteren, aangezien de nieuwe Genesis de beste technologieën van het merk bevat tegen een betaalbare prijs om in elke competitie op ons beste niveau te kunnen presteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op en naast het veld opvalt dankzij de exclusieve cosmetica voor Zona de Padel. Het presenteert een ontwerp in groene en zwarte tinten die het het meest opvallende maken en omdat het een padel racket in beperkte oplage is, zullen slechts enkelen ervan kunnen genieten.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk zich in voor nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten