Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Alpha Sanyo Backpack Black 2022
  • Mochila Head Alpha Sanyo Backpack Black 2022
  • Mochila Head Alpha Sanyo Backpack Black 2022

Rugzak Head Alpha Sanyo Zwart 2022

PVP: € 75,00
€ 59,95
-21% Head Padel
Padel Rugzak Head Alpha Sanyo Rugzak Zwart 2022 | Je kunt alles opbergen wat je nodig hebt in deze Head padelrugzak met compartimenten en een exclusief ontwerp voor zijn sterspeler Sanyo Gutiérrez
Schrijf een beoordeling

Padel Rugzak Head Alpha Sanyo Zwart

Koop de nieuwe Head Padel 2022-tassen voor de beste prijs. Koop de Head Alpha Sanyo Backpack Black padelrugzak , deze is perfect voor praktische spelers omdat hij zeer comfortabel is om te dragen en ook een zeer elegante zwarte afwerking heeft.

Dit seizoen wordt het Sanyo's nieuwe rugzak, met het spelerslogo in zeefdruk. Voor de vervaardiging zijn technische stoffen gebruikt en de structuur is versterkt voor meer weerstand. Het bevat ook een vak voor rackets, schoenen en een Headvak voor kleding.

Alpha Sanyo rugzak in zwart, kenmerken

  • De Head Alpha Sanyo Rugzak Zwart 2022 heeft een capaciteit voor 1 of 2 padel rackets.
  • Grote weerstand en duurzaamheid door de gebruikte materialen en verstevigingen.
  • Kleine vakken waar u uw documenten en sleutels kunt opbergen.
  • Apart vak voor schoenen en vuile kleding.
  • Gewatteerde handgrepen en een andere Headhandgreep om te kunnen veranderen na het douchen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Head 2022 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Ideaal voor degenen die meestal met de motor of scooter reizen, want het is een zeer praktische sportrugzak, met grote compartimenten zodat je alles wat je nodig hebt aan de voet van de baan kunt dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het tot de officiële serie producten voor Sanyo behoort, zul je genieten van geweldige prestaties en design. Dit seizoen heeft het een zwarte afbeelding, met een grijs merklogo en een gouden spelerslogo.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten