Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene Delta Pro 2022
  • Head Graphene Delta Pro 2022
  • Head Graphene Delta Pro 2022

Head Graphene Delta Pro 2022

PVP: € 319,95
€ 279,95
-13% Head Padel
padel racket de padel Head Graphene Delta Pro 2022 | Haal het meeste uit je aanvalsacties met dit high-performance padel racket van Head Padel, een krachtig en vernieuwd model om de bal van het veld te krijgen
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Delta Pro Zwart

Ontdek de krachtigste serie Head Padel 2022 : we presenteren het nieuwe Graphene Delta Pro padel racket in zwart en wit. Het behoudt zijn karakteristieke ruitvormige vorm en het gewicht in het bovenste deel, hoewel het dit seizoen een Auxetische constructie presenteert voor onverslaanbare sensaties.

Wat betreft de vervaardiging ervan is grafeen gebruikt, wat de structuur meer weerstand en stevigheid geeft. Het hartgebied is versterkt met het slimme brugsysteem en de kern is gemaakt van powerfoam om geen kracht of controle te verliezen bij het slaan. Bovendien verbetert de ruwe afwerking de effecten aanzienlijk.

Head Delta Pro zwart wit, kenmerken:

  • De Head Graphene Delta Pro heeft een hoge balans en een diamantvorm.
  • Kern met powerfoam voor een goede start en geen verlies van punch in de buurt van het net.
  • Print meer effect op de bal dankzij de ruwe afwerking van de slagvlakken.
  • Gemaakt met grafeen voor uitstekende weerstand.
  • Goede sweetspot dankzij het geoptimaliseerde sweetspot-systeem.
  • Stabiliteit bij het slaan met de slimme brugtechnologie van het hart.
  • Onovertroffen sensaties bij het slaan met de nieuwe auxetische constructie.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Head 2022 power racket collectie.

Voor wie is het? Ideaal voor professionele of gevorderde spelers die de bal graag hard slaan, want de Delta Pro is het powerracket van Head bij uitstek, een krachtig en hanteerbaar model voor dichtbij het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is niet alleen technisch vernieuwd, maar ook esthetisch. De nieuwe afbeelding in zwart-wit met het rode logo lijkt ons een succes, je rivalen zullen hun ogen niet van je afhouden!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid 3d
Onze beste producten