Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022

Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022

PVP: € 200,00
€ 168,95
-16% Head Padel
padel racket de padel Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022 | Breng je beste spel naar boven met dit Head padel racket voor dames, een model van het meest gebalanceerde model om op gelijke wijze te genieten van kracht, controle en comfort op het veld

Head Gamma Motion damesschep

Geniet van de beste sensaties op de baan met het Graphene 360+ Gamma Motion padel racket, een van de noviteiten van Head Padel 2022. Het is een lichter gewicht padel racket voor dames, dus je kunt het gemakkelijk verplaatsen en het is helemaal niet zwaar.

Op het eerste gezicht valt het op door zijn geometrische vorm en handhaaft het de gemiddelde balans, dus we definiëren het als een veelzijdig padel racket. De structuur is gemaakt van grafeen, een zeer resistent materiaal dat voor een grote stevigheid zorgt. Daarnaast is de kern gemaakt van schuimrubber waardoor je meer sensaties zult hebben bij het slaan.

Head Gamma Motion voor dames, kenmerken

  • De Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022 biedt kracht en controle in gelijke mate.
  • Zeer handzaam door het lagere gewicht.
  • Geometrisch formaat van de mal en balans in het middengebied.
  • Stabiel en torsievrij slaan dankzij het nieuwe hartontwerp.
  • Exquise touch met het krachtige schuimrubber aan de binnenkant.
  • padel racket Head voor dames zeer goed gecompenseerd.
  • Uitstekende duurzaamheid en solide structuur dankzij het gebruik van grafeen.
  • Het behoort tot een van de Head Padel 2022 damesrackets.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde of hoge spelers die op zoek zijn naar kracht en controle in hun spel, aangezien de gamma-beweging een zeer gebalanceerd en lichtgewicht racket is, zodat het je helpt om op je best te presteren in je wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het door het lagere gewicht een zeer handzaam padel racket voor dames is. Je zult ook dol zijn op het nieuwe ontwerp in zwart, turkoois en paars, verschillend aan elke kant, zodat je het beste spel en de beste stijl kunt uitstralen in je competities.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met het nieuws van Head Padel, een van de merken waar het publiek de voorkeur aan geeft. Zoals elk seizoen wordt er gewerkt met de beste materialen en de nieuwste technologieën toegepast op padel om tot een spectaculair eindresultaat te komen.

Het bedrijf is een vaste klant op de World Padel Tour dankzij de vertegenwoordiging van spelers van het formaat van Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez, een duidelijk voorbeeld van kwaliteit en dat zijn producten geschikt zijn voor hoge concurrentie.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid Glad
Onze beste producten