Head Radical Elite 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Elite 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Elite 2024 Pickleball racket

Head Radical Elite 2024 Pickleball racket

PVP: € 80,00
€ 72,95
-9% Head Padel
Head Radical Elite 200034 | Ontdek de pala van Pickleball Head Radical Elite 2024: maximale kracht, controle en innovatief ontwerp voor alle niveaus. Transformeer nu je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 20 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head Radical Elite Pickleball racket

Ontdek de evolutie in het Pickleball-spel met de Pickleball racket Head Radical Elite 2024. Ontworpen om je verwachtingen te overtreffen, dit model is de ideale keuze voor spelers van alle niveaus, met een unieke combinatie van kracht en speelbaarheid dankzij het innovatieve ontwerp. De toevoeging van een dikker OTC-honingraatkern en een glad glasvezeloppervlak zorgt voor uitzonderlijke prestaties in elke wedstrijd.

Met de Head Radical Elite 2024 bereid je je voor op een significante verbetering in je spel. De Dynamic Power Shape-technologie garandeert een grotere sweet spot, wat resulteert in nauwkeurigere en krachtigere slagen. Bovendien zal de nieuwe Radical-kleur je niet alleen laten opvallen op het veld, maar ook je passie en energie voor de sport weerspiegelen.

Kenmerken van de Head Radical Elite 2024 racket

  • Slaan oppervlak samengesteld door HEAD voor maximale kracht en een zachte feel.
  • Ergonomisch ontwerp met de Ergo Grip-handgreep voor verbeterd comfort en gevoel.
  • OTC-tubulaire constructie voor optimale speelbaarheid, gevoel en geluid.
  • Alveolair polypropyleen kern voor superieure sterkte en duurzaamheid.
  • Dynamic Power Shape voor een vergroot sweet spot, waardoor de precisie van elke slag wordt verbeterd.
  • Onderdeel van de Pickleball racket Head 2024 collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor spelers die hun spel willen verbeteren met een hoogwaardige racket. Of je nu een amateur bent die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, of al op een meer gevorderd niveau concurreert, de Head Radical Elite 2024 is ontworpen om je de beste ervaring op het veld te bieden.

Waarom je het leuk zult vinden?

Omdat het geavanceerde ontwerp niet alleen je spel verbetert, maar je ook het vertrouwen geeft om elke tegenstander aan te kunnen. De combinatie van kracht, precisie en comfort die deze racket biedt, stelt je in staat om het spel te domineren en elk moment op het veld te genieten.

Ontdek meer over het merk Head

Head heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de wereld van de sport, met innovatieve en hoogwaardige producten. Met een rijke geschiedenis van successen en een voortdurende toewijding aan innovatie, blijft Head de norm stellen voor het ontwerp van sportuitrusting.

Sinds de oprichting is Head een pionier geweest in de technologie die wordt toegepast in de sport, waardoor de ervaring van atleten over de hele wereld wordt verbeterd. Hun passie voor sport en de ontwikkeling van producten die de prestaties van spelers verbeteren, maken van Head een vertrouwd merk voor zowel professionals als amateurs.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten