Head Radical Tour Grit 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Tour Grit 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Tour Grit 2024 Pickleball racket

Head Radical Tour Grit 2024 Pickleball racket

PVP: € 180,00
€ 162,95
-10% Head Padel
Head Radical Tour Grit 200004 | Domineer het veld met de pala Pickleball Radical Tour Grit 2024. Kracht, stabiliteit en controle bij elke slag. Wacht niet langer en win je wedstrijden met Head!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head Radical Tour Grit Pickleball racket

Ervaar de ultieme kracht en stabiliteit met de racket Pickleball Head Radical Tour Grit 2024. Ontworpen voor de veeleisende speler die de baan wil domineren, combineert dit racket een breed sweet spot dankzij toegepaste technologieën, wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij elke slag. Met een modern ontwerp en innovatieve technische kenmerken onderscheidt dit racket zich op alle aspecten van het spel.

Gebouwd om een perfecte balans te bieden tussen kracht en stabiliteit, is de Head Radical Tour Grit 2024 een onmisbare keuze voor spelers die streven naar superieure prestaties. Zijn grafiet slagoppervlak en de Control Stabilizer-technologie bieden een onverslaanbare combinatie van controle, kracht en comfort, waardoor je spel naar nieuwe niveaus wordt getild.

Kenmerken van de Head Radical Tour Grit 2024

  • Foamedcore schuim, strategisch geplaatst binnen de kern om de prestaties te verbeteren.
  • Comfort Grip System: PU-materiaal op de nieuwe Ergo Grip voor verbeterde demping van trillingen.
  • Grafiet slagoppervlak dat de reactievermogen verbetert en een ongelooflijk gevoel behoudt.
  • Control Stabilizer (CST) technologie voor meer stabiliteit.
  • SpinGrid-oppervlak biedt ongekend draaipotentieel.
  • Onderdeel van de collectie rackets van Head 2024.

Voor wie is het?

Dit racket is ontworpen voor veeleisende spelers die kracht, stabiliteit en controle zoeken bij elke slag. Ideaal voor zowel gevorderde spelers als beginners, biedt het uitzonderlijke prestaties in alle spelsituaties.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Head Radical Tour Grit 2024 vanwege zijn vermogen om je spel op alle fronten te verbeteren. Zijn combinatie van kracht, controle en comfort stelt je in staat om uit te blinken op de baan, en geeft je het vertrouwen dat nodig is om elke uitdaging aan te gaan.

Ontdek meer over het merk Head

Ontdek het verhaal van innovatie en uitmuntendheid van Head, een toonaangevend merk in de sportwereld. Met een focus op voortdurende verbetering en klanttevredenheid heeft Head het vertrouwen gewonnen van zowel elite-atleten als fans. Met een breed scala aan hoogwaardige producten is Head toegewijd om spelers de nodige tools te bieden om hun maximale potentieel te bereiken.

Het erfgoed van Head staat synoniem voor prestaties, kwaliteit en stijl, waarbij nieuwe normen worden gesteld in de sportindustrie. Sluit je aan bij de gemeenschap van spelers die vertrouwen op Head om hun spel naar een hoger niveau te tillen.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten