Drop Shot Canyon Soft
  • Drop Shot Canyon Soft
  • Drop Shot Canyon Soft

Drop Shot Canyon Soft

€ 280,99
Drop Shot
Padelpallet Drop Shot Canyon Soft | Meer comfort bij het slaan met dit high-performance Drop Shot racket, een krachtig model met zacht rubber dat door Pablo Lima zal worden gebruikt in de WPT
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Canyon Soft van Pablo Lima

We hebben al de nieuwe producten uit de Lima-serie beschikbaar, zoals het Canyon Soft padel racket, ontworpen door Drop Shot 2022. Het heeft dezelfde diamantvorm en hoge balans als Canyon, maar bevat zacht eva-rubber in de kern om een semi-zachte aanraking te bereiken. zacht en zorgen voor meer sensaties.

Voor de constructie bevat het het Twin Tubular System om de structuur te versterken, evenals de ruwheid in de vlakken en een 24k textrem carbon afwerking. Het heeft ook CURV-technologie en weet trillingen te verminderen dankzij het kurk- en siliconengripsysteem van de vuist.

Drop Shot Canyon Soft wit en blauw, kenmerken

  • De Drop Shot Canyon Soft is een racket van Pablo Lima.
  • Weerstand gegarandeerd met de 24k textrem carbon van het oppervlak.
  • CURV-technologie wordt toegepast om het meer weerstand en duurzaamheid te geven.
  • Krijg meer spin op gesneden of topspin ballen met het 3D Face-systeem.
  • Geïntegreerde nylon beschermer om schade door schokken te voorkomen.
  • Verlies geen output en sensaties met het eva zachte rubber van de kern.
  • Het minimaliseert trillingen dankzij de gebruikte technologieën.
  • Een van de hoogwaardige Drop Shot Padel 2022-rackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een powerracket met een semi-zachte touch, omdat het dankzij het gebruik van eca soft rubber meer sensaties genereert bij het raken van de bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van Pablo Lima's nieuwe rackets is, brengt het de beste technologieën en design van het merk samen. U zult genieten van de witte en blauwe afwerking, met een iriserend systeem dat van kleur verandert afhankelijk van de blootstelling aan licht.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Als we het hebben over de beste merken in de sector, moeten we DropShot Sport noemen, een van de favorieten bij het publiek. Sinds de oprichting heeft het een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen en alle benodigde accessoires voor elke speler aangeboden.

Momenteel werkt het met de beste materialen en technologieën om superieure prestaties in elk van zijn producten te bereiken. Professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima of Eva Gayoso vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man
Onze beste producten