Drop Shot Axion Attack 2024
  • Drop Shot Axion Attack 2024
  • Drop Shot Axion Attack 2024

Drop Shot Axion Attack 2024

PVP: € 270,00
€ 242,95
-11% Drop Shot
Drop Shot Axion Attack DP304018 | Transformeer je spel met de Drop Shot Axion Attack 2024. Superieure controle en geavanceerde technologie om het veld te domineren. Ervaar nu de kracht en precisie ervan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Axion Attack Padel racket


Maak kennis met de nieuwe collectie van het merk met het Drop Shot Axion Attack 2024 padelracket, dat centraal staat in de Be One-lijn en uitblinkt als een favoriet racket onder onze consumenten vanwege de uitzonderlijke controle die het biedt in elke wedstrijd. Ideaal voor gevorderde spelers, dit model is ontworpen om de meest veeleisende uitdagingen op de baan aan te gaan, en zorgt voor een spel van superieure kwaliteit.

Met een focus op spelcontrole is de Axion Attack uitgerust met innovatieve technologieën en technische kenmerken die de weerstand en duurzaamheid bevorderen. Gemaakt met een traanvormig mal en gebruikmakend van Plain Carbon gecombineerd met Hotmelt, biedt dit racket uitzonderlijke speelbaarheid en extra weerstand, waardoor het een onovertroffen keuze is voor padel enthousiastelingen.

Kenmerken van het Drop Shot Axion Attack 2024 padelracket

  • Traanvorm voor een perfecte balans tussen controle en kracht.
  • Plain Carbon en Hotmelt technologie in buizen voor weerstand en duurzaamheid.
  • Eva Pro rubber voor een superieur gevoel van controle en meer kracht bij snelle slagen.
  • 3D Face technologie, die effect toevoegt aan de bal bij agressieve slagen.
  • Anti Twist System technologie, vermindert trillingen tot 85%.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op gevorderde spelers die willen uitblinken op de baan met uitzonderlijke controle en het vermogen om krachtige slagen te genereren. De Axion Attack is ideaal voor degenen die precisie en duurzaamheid in hun uitrusting waarderen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Het Drop Shot Axion Attack 2024 padelracket zal je spel transformeren, en biedt ongeëvenaarde controle en gebalanceerde kracht. De innovatieve technologie en gedurfde ontwerp zullen je een uniek voordeel op de baan geven, waardoor het onweerstaanbaar is voor spelers die hun prestaties willen verbeteren.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Sinds de oprichting heeft Drop Shot zich gepositioneerd als een referentie voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Toegewijd aan de ontwikkeling van producten die voldoen aan en de verwachtingen van spelers overtreffen, blijft het merk de markt leiden met geavanceerde oplossingen en avant-garde ontwerpen.

Met een onwrikbare toewijding aan continue verbetering, biedt Drop Shot een reeks rackets die perfect aansluiten bij elke speelstijl, en wint het vertrouwen van spelers op alle niveaus, van amateurs tot professionals. Hun verhaal is een bewijs van uitmuntendheid en passie voor padel.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten