Dreampadel Match Carbon
 • Dreampadel Match Carbon
 • Dreampadel Match Carbon
 • Dreampadel Match Carbon

Dreampadel Match Carbon

PVP: € 148,76
€ 74,34
-51% Dreampadel
padel racket de padel Dreampadel Match | Maak je beste slagen op elk gebied van de baan met dit veelzijdige racket van Dreampadel, een model met fantastische functies voor een onverslaanbare prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Dreampadel Match Oranje

Mis de kans niet om het nieuwe zwart-oranje Match padel racket te krijgen, een high-performance model ontwikkeld door Dreampadel 2022. Het wordt gekenmerkt door zijn fantastische balans, omdat het een extra grote mal met gecentreerde balans behoudt, zodat het zowel zeer goed reageert als in de aanval als in de verdediging. Bovendien is het met de sweet spot-technologie mogelijk om de sweet spot te verbeteren.

Voor de structuur is koolstof gebruikt, met 1k-stof op het oppervlak voor meer weerstand. De gezichten zijn ook opgeruwd, waardoor betere effecten zijn bereikt. Je zult ook genieten van de beste sensaties tijdens het slaan dankzij de zwarte eva 15 rubberen kern die trillingen vermindert en zorgt voor een geweldige baloutput.

Dreampadel Match zwart en oranje, kenmerken

 • Zwart eva 15 medium density binnenrubber voor een uitzonderlijke touch van de Dreampadel Match.
 • Veelzijdig lemmet dankzij traanvorm en ingehouden balans.
 • 100% koolstofstructuur en versterkt met 1k-stof op de vliegtuigen.
 • Sweet Pot-technologie die ons helpt ballen die niet in het midden liggen gemakkelijker te corrigeren.
 • Verdeling van de gaten die de weerstand verbetert.
 • Je kunt de bal meer spin geven dankzij de ruwe zandachtige afwerking van het oppervlak.
 • Stabiel en twistvrij slaan.
 • Een van de nieuwe Dreampadel 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die een sprong in kwaliteit willen maken, aangezien de nieuwe Match een zeer goed gecompenseerd padel racket is, perfect om effectief te reageren vanuit elke hoek van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het beste is gebruikt voor de vervaardiging ervan, met behulp van de nieuwste generatie koolstof om uitzonderlijke prestaties te bereiken. Je zult ook dol zijn op het nieuwe zwarte ontwerp met een centraal logo en oranje details, spectaculair!

Lees meer over het merk DREAM PADEL

Geniet van de hoogste kwaliteit met de nieuwe DreamPadel padel rackets, een van de jonge Spaanse merken die succesvol zijn in de sector. In haar nieuwe collectie heeft ze gekozen voor innovatieve technologieën en materialen die garant staan voor goede prestaties.

Ze bieden ook een breed scala aan modellen die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler. Met de nieuwe Dreampadel-collectie heb je ongetwijfeld de beste kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten