Betaalmethodes

kaart-afbeelding2.png
card-icon.png

Kredietkaart

Betalen met creditcard of pinpas staat garant voor een eenvoudige en veilige betaalmethode. Wij accepteren betalingen via MasterCard en Visa voor de Europese Unie.

Het bedrag wordt direct van uw creditcard afgeschreven. In het geval dat u artikelen retourneert, zullen wij het betaalde bedrag op uw creditcardrekening bijschrijven.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld verzonden met behulp van SSL-technologie. Ons kaartbetalingssysteem is gebaseerd op Verified by Visa en MasterCard Secure Code, waardoor veilige betaling mogelijk is via een proces dat volledig in de bank wordt uitgevoerd.

Het is onze favoriete en veiligste betaalmethode.

paypal-image2.png
paypal-icon.png

Paypal

PayPal is de manier om veilig online te betalen via uw e-mailaccount en tegelijkertijd kunt u ook betalingen doen met creditcard of bankrekening.

Het voordeel van deze service is dat u uw kaart- of bankrekeninggegevens niet hoeft in te voeren om te betalen. Je hebt alleen je e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Het gebruik van Paypal brengt een commissie van 3,5% van de totale bestelling + € 0,35 per aankoop met zich mee.

In het geval dat u artikelen retourneert, zullen wij het betaalde bedrag op uw creditcardrekening bijschrijven.

Zodra de aankoop is voltooid, ontvangt u een e-mail met uw bestelling en kunt u vanuit uw gebruikersprofiel de verzendstatus zien.

Alle bestellingen worden verzonden naar uw door PayPal geverifieerde adres, er wordt geen bestelling verzonden naar een adres dat niet door PayPal is geverifieerd.

U kunt de betaling in 3 keer doen als u dat wilt. Selecteer Paypal in het afrekenproces en wanneer u doorgaat naar de Paypal-pagina, verschijnen de beschikbare opties.

sequra-image2.png
dry-icon.png

Droogte

Sequra is een financieringssysteem dat net zo snel en eenvoudig is als kopen met een bankkaart of overschrijving.

Een van de voordelen is dat u uw aankoop kunt financieren tot maximaal 12 termijnen, het aantal maandelijkse termijnen waarin u uw aankoop wilt financieren.

Een ander voordeel is dat u de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van het product kunt betalen, het is vergelijkbaar met een bestelling onder rembours, maar zonder commissies.

Werving is volledig online en zonder papierwerk. U hoeft deze betaalmethode alleen te selecteren bij het betalen van uw bestelling en het systeem stuurt u een bevestiging per mail en telefoon waarin op dit moment wordt aangegeven of uw bestelling is goedgekeurd of geweigerd.

Als u meer informatie over SEQURA wilt hebben, kunt u de officiële pagina bekijken.

rembours-image2.png
cash-on-icon.png

onder rembours

MOMENTEEL IS DEZE BETAALMETHODE NIET BESCHIKBAAR

U kunt de wijze van betaling tegen terugbetaling kiezen, hiervoor geldt een beheervergoeding van 5% van de totale bestelling.

Ons transportbedrijf bezorgt je bestelling op het adres dat je hebt opgegeven tijdens de registratie. Daarom is het erg belangrijk dat u de juistheid hiervan verifieert, alle bestellingen onder rembours vereisen telefonische verificatie om te kunnen worden verzonden.

Het is belangrijk dat u weet dat als u het pakket niet ophaalt u niet opnieuw kunt kopen via deze betaalmethode in onze winkel.

Belangrijk: op het moment van bezorging is het noodzakelijk om het exacte bedrag van de aankoop gereed te hebben, de postbode mag geen wisselgeld hebben!

transfer-image-cropped.png
transfer-icon.png

Overschrijving

U kunt de wijze van betaling tegen terugbetaling kiezen, hiervoor geldt een beheervergoeding van 5% van de totale bestelling.

U kunt gemakkelijk en veilig per bankoverschrijving betalen, door een overboeking te doen of een rekening te storten. Bij het afronden van de bestelling ontvang je alle gegevens van onze bankrekening zodat je de betaling kunt uitvoeren.

U moet weten dat de goederen die u koopt niet zijn gereserveerd, en in het geval dat u binnen 48 uur geen betaling ontvangt, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Bovendien kan betalen met deze betalingsmethode het verzendproces tussen 2-4 dagen vertragen .

Het is geen aanbevolen betaalmethode op het moment van lanceringen of data met een groot aantal bestellingen (Black Friday, Kerstmis...), aangezien uw producten door iemand anders kunnen worden gekocht.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, verlaat de bestelling onze vestiging.