Betaalmethoden

kaart-image2.png
kaart-icoon.png

Kredietkaart

Betaling met creditcard of pinpas garandeert een eenvoudige en veilige betaalmethode. Wij accepteren betaling via MasterCard en Visa voor de Europese Unie.

Het bedrag wordt direct van uw creditcard afgeschreven. Indien u artikelen retourneert, crediteren wij het betaalde bedrag op uw creditcardrekening.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld verzonden met behulp van SSL-technologie. Ons kaartbetalingssysteem is gebaseerd op Verified by Visa en MasterCard Secure Code, waardoor een veilige betaling mogelijk is via een proces dat volledig bij de bank wordt uitgevoerd.

Het is onze favoriete en veiligste betaalmethode.

paypal-afbeelding2.png
paypal-icoon.png

PayPal

PayPal is dé manier om veilig online te betalen via je e-mailaccount en tegelijkertijd kun je ook met creditcard of bankrekening betalen.

Het voordeel van deze service is dat u uw kaart- of bankrekeninggegevens niet hoeft in te voeren om te betalen. Je hebt alleen je e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Het gebruik van Paypal brengt een commissie met zich mee van 3,5% van de totale bestelling + € 0,35 per aankoop.

Indien u artikelen retourneert, crediteren wij het betaalde bedrag op uw creditcardrekening.

Zodra de aankoop is voltooid, ontvangt u een e-mail met uw bestelling en vanuit uw gebruikersprofiel kunt u de verzendstatus zien.

Alle bestellingen worden verzonden naar het adres dat u hebt geverifieerd in Paypal , geen enkele bestelling wordt verzonden naar een adres dat niet is geverifieerd door Paypal.

U kunt de betaling in 3 keer uitvoeren als u dat wenst. Selecteer Paypal bij het afrekenen en wanneer u doorgaat naar de Paypal-pagina, krijgt u de beschikbare opties te zien.

klarna-image2.png
droog-pictogram.png

Klarna

Klarna is een financieringssysteem dat net zo snel en gemakkelijk is als kopen met een bankkaart of bankoverschrijving.

Het heeft als voordeel dat u uw aankoop kunt financieren tot maximaal 12 termijnen, het aantal maandelijkse termijnen waarin u uw aankoop wilt financieren.

Een ander voordeel is dat u de goederen 7 dagen na ontvangst van het product kunt betalen. Het is vergelijkbaar met een bestelling onder rembours, maar zonder commissies.

Inhuren is volledig online en zonder papierwerk. U hoeft alleen maar deze betaalmethode te selecteren bij het betalen van uw bestelling en het systeem stuurt u een bevestiging per e-mail en telefoon om meteen aan te geven of uw bestelling is goedgekeurd of geweigerd.

Als u meer informatie over KLARNA wilt, kunt u de officiële pagina bekijken.

transfer-afbeelding.png
transfer-icon.png

Overschrijving

U kunt eenvoudig en veilig per bank betalen, waarbij u een overboeking of storting op rekening doet. Bij het afronden van de bestelling ontvangt u alle informatie van onze bankrekening zodat u de betaling kunt uitvoeren.

U moet weten dat de koopwaar die u koopt niet is gereserveerd en dat als u de betaling niet binnen 48 uur ontvangt, de bestelling automatisch wordt geannuleerd. Bovendien kan betalen met deze betaalmethode het verzendproces tussen 2-4 vertragen. dagen.

Het is geen aanbevolen betaalmethode op het moment van lanceringen of datums met een groot aantal bestellingen (zwarte vrijdag, kerst...), aangezien uw producten door iemand anders kunnen worden gekocht.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, verlaat de bestelling onze faciliteiten.