Bullpadel backpack BPM-24003 Tech zwart 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24003 Tech zwart 2024

Bullpadel backpack BPM-24003 Tech zwart 2024

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24003 Tech zwart | Krijg de Bullpadel BPM-24003 Tech zwarte rugzak, ideaal om je padeluitrusting stijlvol en functioneel te vervoeren dankzij de ruime compartimenten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel backpack BPM-24003 Tech zwart 2024

Ontdek de Bullpadel BPM-24003 Tech zwarte rugzak 2024, een geavanceerde oplossing voor de meest veeleisende padelspelers. Deze technische rugzak, met zijn elegante en functionele ontwerp, is de perfecte partner om je padeluitrusting met totale veiligheid en comfort te vervoeren.

Gemaakt met hoogwaardige materialen, valt deze rugzak niet alleen op door zijn aantrekkelijke esthetiek in zwarte kleur, maar ook door zijn praktische bruikbaarheid en capaciteit om alles wat nodig is voor de baan mee te nemen, van rackets tot kleding en schoenen, dankzij de ruime en toegankelijke compartimenten.

Kenmerken van de Bullpadel BPM-24003 Tech Zwarte Rugzak 2024

  • Versterkte en gewatteerde ruimte voor twee padelrackets, laptops of tablets.
  • Ruim compartiment voor kleding en padelaccessoires.
  • Mesh zijvakken, perfect voor waterfles of ballenblik.
  • Ergonomisch ontwerp met foam rugsteun en borstband voor maximaal comfort.
  • Onderdeel van de innovatieve Bullpadel padeluitrusting collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor zowel amateur- als professionele spelers, de Bullpadel BPM-24003 Tech rugzak is perfect voor degenen die organisatie, comfort en stijl waarderen bij het vervoeren van hun padeluitrusting.

Waarom zal het je bevallen?

Deze rugzak zal je bevallen vanwege zijn opslagcapaciteit, ergonomisch ontwerp en duurzaamheid. Het stelt je niet alleen in staat om je uitrusting veilig te vervoeren, maar zorgt ook voor optimaal comfort tijdens het transport, wat het ideaal maakt voor actieve spelers en reizigers.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, leider in padeluitrusting, onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Bekend om het leveren van producten die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, staat Bullpadel synoniem voor uitmuntendheid in de wereld van padel.

Ontdek het brede assortiment van Bullpadel-producten en ervaar de kwaliteit die dit merk tot een van de favorieten onder padel spelers wereldwijd heeft gemaakt.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten