Bullpadel padeltas BPP-24012 Hack oranje 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24012 Hack oranje 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24012 Hack oranje 2024

Bullpadel padeltas BPP-24012 Hack oranje 2024

PVP: € 100,00
€ 99,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24012 Hack oranje | Wees de eerste om de nieuwe Padeltas Bullpadel BPP-24012 Hack oranje te bemachtigen, een ongelooflijke tas waarmee je comfortabel alles kunt dragen wat je nodig hebt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24012 Hack oranje 2024

Maak kennis met de Padeltas Bullpadel BPP-24012 Hack Oranje 2024, een essentieel accessoire voor elke serieuze padelspeler. Ontworpen met de elegantie en stijl die kenmerkend zijn voor het merk, is deze padeltas meer dan alleen een accessoire, het is een statement op de baan.

Met zijn ruime opbergmogelijkheden en slim ontwerp is de Padeltas Bullpadel BPP-24012 perfect voor het vervoeren van al je padeluitrusting, van rackets tot accessoires en kleding. De levendige oranje kleur voegt niet alleen een stijlvolle touch toe, maar zorgt er ook voor dat je opvalt in de menigte.

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel BPP-24012 Hack Oranje 2024

  • Ruim hoofdvak voor het opbergen van essentiële uitrusting.
  • Twee thermo compartimenten om tot vier padelrackets te beschermen.
  • Geventileerd compartiment voor kleding en schoenen, houdt je spullen fris.
  • Halfstijve behuizing aan de zijkanten voor extra bescherming van de rackets.
  • Schuimstukken in de rugleuning zorgen voor optimaal comfort en ventilatie.
  • Onderdeel van de Bullpadel padeltassen collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is ideaal voor spelers die comfort en functionaliteit zoeken zonder in te boeten aan stijl. Perfect voor degenen die veel uitrusting georganiseerd en veilig willen vervoeren.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Bullpadel Hack padeltas vanwege zijn moderne ontwerp en functionaliteit. De levendige oranje kleur past perfect bij de hoge capaciteit en innovatieve kenmerken, waardoor deze tas een topkeuze is op de markt.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat bekend als een referentiepunt in de padelwereld, bekend om zijn constante innovatie en kwalitatief hoogwaardige producten. Elk ontwerp weerspiegelt hun toewijding aan uitmuntendheid en hun passie om de spelervaring te verbeteren.

Alle padelproducten van Bullpadel zijn te zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour, met spelers als Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest trendy merken onder sporters!

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten