Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex rood 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex rood 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex rood 2024

Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex rood 2024

PVP: € 90,00
€ 60,96
-33% Bullpadel
Bullpadel BPP-24001 Vertex rood | Ontdek de Padeltas Bullpadel Vertex Rood 2024, de ideale keuze om je padeluitrusting te vervoeren met stijl en efficiëntie. Een must-have voor elke padelspeler!
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel racketbag BPP-24001 Vertex rood 2024

Ontdek de Padeltas Bullpadel BPP-24001 Vertex Rood 2024, een uitstekende keuze voor padelspelers die veel uitrusting moeten meenemen. Deze padeltas valt op door zijn grote capaciteit en ergonomisch ontwerp, wat ervoor zorgt dat al je uitrusting georganiseerd en beschermd is.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, inclusief Polyester 1680D en rubberachtige stof, is deze padeltas duurzaam en zal hij je meest veeleisende wedstrijden doorstaan. Zijn gedurfde rode ontwerp is niet alleen aantrekkelijk, maar biedt ook superieure functionaliteit voor de meest veeleisende spelers.

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel BPP-24001 Vertex Rood

  • Thermo-vak voor bescherming van rackets en tegen temperatuurwisselingen.
  • Geventileerd compartiment om vuile kleding en schoenen te scheiden.
  • Ergonomisch ontwerp met gevoerde bescherming voor de rug.
  • Verstelbare en gevoerde handgrepen voor comfortabel transport.
  • Onderdeel van de exclusieve Bullpadel 2024 collectie, garantie voor kwaliteit en ontwerp.

Voor wie is het bedoeld?

Deze BPP-24001 Vertex is ideaal voor spelers die meerdere accessoires moeten meenemen naar hun trainingen of wedstrijden, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een ruime en robuuste padeltas.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult vallen voor zijn gedurfde rode ontwerp waardoor je opvalt op het veld, hoewel er ook een versie in zwart is voor de meer traditionele spelers. Naast praktisch, maakt zijn moderne esthetiek het een modieus accessoire voor elke padelspeler.

Ontdek meer over Bullpadel

Bullpadel, een leider in de wereld van padel, staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Hun producten zijn de keuze van veel professionele spelers, waarbij functionaliteit en stijl in elk ontwerp worden gecombineerd.

Momenteel werkt het merk samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook een sponsor van de WPT. Top tien spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar en Gemma Triay zijn trouw aan het merk. Wacht niet langer en stap over op het merk van de kampioenen.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten