Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 zilver
  • Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 zilver
  • Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 zilver

Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 zilver

PVP: € 100,00
€ 99,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack BPP-23012 zilver Padeltas | Als jij een van degenen bent die veel dingen meeneemt naar training, brengt het merk Bullpadel de nieuwe Hack Padeltas-tas die is ontworpen met een capaciteit voor vier rackets
Schrijf een beoordeling

Padeltas padel Bullpadel Hack BPP-23012 2023

Laat niets thuis met de nieuwe collectie padel racketassen 2023 van het merk Bullpadel die nu verkrijgbaar is in onze online padel tennis winkel. Ontdek de Hack-tas die een van de bekendste spelers in de padelwereld zal dragen, Paquito Navarro, die deel uitmaakt van de collectie van de speler.

Qua formaat is het een van de meest complete in de hele collectie aangezien het een groot Headvak heeft waar je al je materialen in kwijt kunt. Het is ook ontworpen met twee zakken die de capaciteit hebben om vier rackets op te bergen die dankzij de thermoskan zeer goed beschermd zijn.

Paquito Navarro zwart en zilver Hack paleta tas, kenmerken

  • De Hack Padeltas wordt de nieuwe tas van de speler Paquito Navarro.
  • Groot Headvak en een ander met ventilatie voor schoenen.
  • Het is ontworpen met een stijve schaal aan de zijkanten voor extra bescherming.
  • Capaciteit om vier rackets op te bergen in twee vakken met thermotechnologie.
  • Schuimstukken in het achterste gedeelte om hem comfortabel te kunnen vervoeren.
  • Je kunt hem op je rug dragen dankzij de gevoerde en verstelbare handgrepen.
  • Verkrijgbaar in de BullPadel 2023 grote tassencollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor jongens die gewend zijn veel spullen mee te sjouwen om te oefenen, omdat ze na het oefenen veranderen. Bovendien kun je dankzij alle vakken alles georganiseerd meenemen.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult er niet alleen van houden vanwege alle functies die het heeft, maar ook vanwege het modernste ontwerp in zwart in combinatie met grijs. Het wordt ook de nieuwe rugzak die Paquito Navarro zal dragen, een van de beste!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten