Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG2210 FW marine blauwe cap
  • Bullpadel BPG2210 FW marine blauwe cap

Bullpadel BPG2210 FW marine blauwe cap

PVP: € 16,00
€ 14,95
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2210 FW marineblauwe padelcap | Laat niets je ervan weerhouden om alle ballen te bereiken met de BPG2210 blauwe cap van het merk Bullpadel ontworpen met een breedste padel racket om je te beschermen

Bullpadel BPG2210 FW marineblauwe padel cap

Laat niets je tegenhouden als het gaat om het spelen met het nieuwe seizoen accessoires van het merk Bullpadel, nu verkrijgbaar in onze online padelwinkel. Koop de BPG2210 FW cap in marineblauw, een perfecte accessoire om je gezicht en ogen te beschermen tegen de zonnestralen terwijl je speelt.

Wat betreft het ontwerp, het heeft een breed padel racket dat je zal beschermen tegen de zonnestralen, zodat je comfortabel kunt spelen. Er is ook een klittenbandsluiting aan de achterkant toegevoegd om je te helpen de cap naar wens aan te passen, perfect om hem op zijn plaats te houden terwijl je speelt.

Bullpadel BPG2210 FW cap in marineblauw, kenmerken

  • De Bullpadel BPG2210 is ontworpen in marineblauw met groene details.
  • Verstelbare riem om hem naar wens aan te passen.
  • Door het polyester verliest het geen kwaliteit bij gebruik.
  • Tape op het voorHead die helpt voorkomen dat zweet de ogen bereikt.
  • Beschermt je tegen de zon terwijl je speelt.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Bullpadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die zichzelf willen beschermen tegen de zonnestralen tijdens het spelen, maar die niet willen stoppen met het dragen van een comfortabel accessoire om het hele spel onbeperkt te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een perfect kledingstuk is om te spelen als je buiten traint, is het ook ontworpen in marineblauw met het perfecte groene logo om het te combineren met al je uitrusting.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Koop hun officiële producten en geniet van de beste prestaties op de baan met Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten