Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Bullpadel Next BPB-22224 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPB-22224 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPB-22224 Negro

Rugzak Bullpadel Volgende BPB-22224

PVP: € 66,12
€ 66,07
-1% Bullpadel
Padel rugzak Bullpadel Next BPB-22224 Zwart | Koop deze Bullpadel-sporttas voor de beste prijs, ideaal om naar je padelwedstrijden, sportschool of andere activiteiten te gaan dankzij het ontwerp

Bullpadel Next BPB-22224 Padel Rugzak

Laad gemakkelijk al je uitrusting in de Next BPB-22224 Padel Tassen met zwarte en oranje details, een van de nieuwigheden in de tassen van Bullpadel 2022. Het is een rugzak met een eenvoudiger ontwerp, sporttastype, zodat je je spullen comfortabel kunt vervoeren.

Je kunt hem in je hand dragen aan de bovenste handgreep of op je rug hangen, zoals je wilt. Het verdeelt zijn ruimte in een groot Headcompartiment met capaciteit voor kleding, scheppen, handdoeken en schoenen. Het heeft ook kleine vakjes voor sleutels of portemonnee en je kunt het voor een spectaculaire prijs krijgen.

Next Bag BPB-22224 zwart en oranje, kenmerken

  • Grote opslagcapaciteit van de Bullpadel Next BPB-22224 Zwart.
  • Capaciteit voor meerdere padelrackets in het centrale compartiment.
  • Extra ruimte aan de zijkanten om accessoires achter te laten.
  • Structuur met verstevigingen waar slijtage het meest opvalt.
  • Gewatteerde handvatten om ongemak op de schouders te voorkomen.
  • Multifunctionele tas die je kunt gebruiken om naar de sportschool te gaan of te reizen.
  • Laatste nieuws uit de Bullpadel 2022 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Ideaal voor sporters die regelmatig hun padelclub bezoeken, die de motor gebruiken om zich te verplaatsen en een handzame padel-rugzak nodig hebben die ook dient om naar de sportschool te gaan of op reis te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het een robuuste en sterke structuur zodat je het langer kunt gebruiken. Het keert ook terug met een zeer coole combinatie, in zwart en oranje met logo's op de zijkanten.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al hun padelproducten zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour met Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten