Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia

PadelTas Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia

PVP: € 65,00
€ 64,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow BPP-22006 Alejandra Salazar PadelTas voor dames | Je kunt alles wat je nodig hebt opbergen in de nieuwe Alejandra Salazar Padel Tassen, een middelgrote tas met thermofunctie en Bullpadel-design

Bullpadel Flow BPP-22006 Roze Hortensia Tas

Dit seizoen hebben we tassen om padel tennis te spelen in alle maten en kleuren, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt. Ontdek de nieuwe editie van de Flow BPP-22006 Hortensia paletteero, een van de nieuwe Bullpadel dames palettero's 2022. Dit seizoen wordt het het officiële product van Alejandra Salazar, WPT-speler.

Het verdeelt zijn ruimte in een Headcompartiment, een apart vak voor schoenen en andere kleinere voor accessoires. Het heeft ook een capaciteit voor maximaal 4 padel rackets, verdeeld over 2 eenheden aan elke kant en beschermd tegen weersinvloeden dankzij thermotechnologie.

Flow BPP-22006 roze dames padel racketas, features

  • Geschatte afmetingen van 58 x 30 x 35 cm van de Bullpadel Flow BPP-22006 Hortensia.
  • Twee zijden om de padelrackets op te bergen, beide met thermofunctie.
  • Sterke en robuuste structuur om grote weerstand te bereiken.
  • Gewatteerde en verstelbare handvatten om het als een rugzak te dragen.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headcompartiment plus kleine vakken.
  • U kunt vuile schoenen en kleding scheiden van schone.
  • Nieuwe collectie tassen voor dames Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor elke atleet die regelmatig traint of deelneemt aan padel en die een grote, robuuste en comfortabele padeltas nodig heeft om al het beschermde en goed geordende materiaal naar zijn wedstrijden te kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met de hoogste kwaliteit stoffen en materialen, waardoor een uitstekende duurzaamheid wordt gegarandeerd. Het is ook de nieuwe Alejandra Salazar paletteero, met een spectaculair ontwerp in roze, blauwe ritsen en gouden logo.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle type spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten