Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Real
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Real
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Real

Padeltas Bullpadel Hack BPP-22012 Echt

PVP: € 95,00
€ 94,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack BPP-22012 Royal Blue Padeltas | Alles wat je nodig hebt binnen handbereik met de officiële Paquito Navarro-tas, een van de grootste padeltassen die terugkeert met meer capaciteit en nieuwe kleuren
Schrijf een beoordeling

Bullpadel BPP-22012 Hack Blue Bag van Paquito Navarro

Geef niet op om de meest complete rugzakken te krijgen dankzij de nieuwe tassencatalogus van Bullpadel 2022. Koop de Hack BPP-22012 padel racketas in koningsblauw, een bomvrije tas omdat deze een stijve schaal aan de zijkanten heeft om stoten te voorkomen of schokken.

Dit seizoen wordt het een van de officiële Paquito Navarro-tassen, dus het bevat zijn logo's. Het verdeelt zijn ruimte aan 2 kanten met een thermofunctie, een groot Headcompartiment en een ander met ventilatie voor schoenen. Het bevat ook beschermingen op de rug en handgrepen voor meer comfort.

Hack blauwe padeltas van Paquito Navarro, kenmerken

  • Constructie van de Bullpadel Hack BPP-22012 Real met stijve zijkanten.
  • Geschatte afmetingen van 60 x 30 x 40 cm, dus het zal uw ruimteproblemen oplossen.
  • Vermindert rugklachten dankzij de schuimbescherming.
  • Geventileerd vak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Capaciteit voor 4 padelrackets, 2 aan elke kant met thermotechnologie.
  • Groot Headvak en andere kleinere vakken voor accessoires.
  • Verkrijgbaar in de BullPadel 2022 grote tassencollectie.

Voor wie is het? Ideaal voor sporters die meestal aan het einde van hun wedstrijden of training douchen, dus kleding, handdoeken en andere dingen moeten dragen om niets achter te laten, want met de blauwe Hack heb je geen ruimteproblemen!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van een officieel Paquito Navarro-product, met de logo's van de speler. Je zult ook dol zijn op het nieuwe zwarte ontwerp in het middengedeelte, maar met de zijkanten in blauw zul je jaloers zijn op al je collega's!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle type spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten