NOX AT10 Luxury Genius Arena Review

Conoce todos los detalles de la nueva pala de Agustín Tapia, la AT10 Arena 2022 que regresa con prestaciones mejoradas para convertirse de nuevo en un éxito de ventas

Dit seizoen herontwerpt Nox een van zijn best verkochte modellen : de NOX AT10 Luxury Genius Arena, nu in het rood. Deze nieuwe versie bevat kleine aanpassingen om het nog ongelooflijker te maken, ja, zonder de balans tussen kracht en controle te verliezen.

Nog een jaar wordt het het winnende racket voor Agustín Tapia , nummer 6 in de World Padel Tour-ranglijst en die samen met de firma Nox al meer dan 100 overwinningen heeft behaald.

Net als in voorgaande jaren is hij samen met de speler ontwikkeld, dus de AT10 Arena is het resultaat van een selectie van de beste technologieën en materialen voor een professionele racketspeler.

Nox AT10 Genius Arena 2022

AANBIEDING: € 207,95 Adviesprijs: € 295,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Polyvalent
  • Gewicht: 365-375

Nox AT10 Genius Arena 2022

Review AT10 luxury Genius Arena

Dit jaar behoudt het zijn scheurformaat en de medium balans die het zoveel beheersbaarheid en speelbaarheid heeft gegeven, daarom wordt het een zeer goed gecompenseerd padel racket dat een balans biedt tussen kracht en controle.

Het gewicht van deze varieert tussen 360-375 gram, dus hij is nauwelijks zwaar of moeilijk te hanteren.

We laten een video achter waarin we de beste rackets van 2022 hebben geanalyseerd en tot in detail hebben opgenomen.

Nox technologie toegepast in de AT10

Als we alle technologische innovaties analyseren die NOX padel heeft gebruikt , vinden we de Dynamic Composite Structure die de weerstand verbetert . Dankzij de versterkingen die aan het frame en ook aan het oppervlak zijn toegevoegd, verbetert het de verbinding tussen de materialen, waardoor het risico op breuk door toevallige stoten of schokken wordt verminderd.

Het blijft AVS-technologie bieden, die helpt om de trillingen te elimineren die worden gegenereerd elke keer dat we de bal raken, waardoor we veel langer kunnen spelen met nauwelijks ongemak.

In het gebied van de gezichten gaan ze verder met de Rough Surface technologie, het is de ruwheid op de gezichten. Dit type afwerking wordt bereikt met silicazand en zal ons helpen om meer topspins met de bal te maken.

Als noviteit in 2022 is een SMARTSTRAP  koord meegeleverd dat je kunt vervangen wanneer je maar wilt , waardoor je het racket veiliger vasthoudt en niet ongewild uit je handen glijdt.

Voor de gezichten zijn 12k koolstofvezelfilamenten toegevoegd, in de lijn van zijn voorganger, wat het een beetje hardheid en stevigheid geeft, maar zonder aan flexibiliteit in te boeten. Deze functie verhoogt de kracht , waardoor we onze beste foto’s kunnen maken in de buurt van het net.

Het heeft een Eva HR3 rubberen kern , het klassieke Nox-rubber waar spelers zo van houden. Het wordt gekenmerkt door zijn geheugeneffect, dat zijn vorm snel herstelt, zodat u kunt genieten van een zeer goede start zonder de controle of macht over de bal te verliezen .

NOX AT10 Genius Arena 2022
NOX AT10 Genius Arena 2022

Verschillen met LA Nox AT10 Genius Arena 2021

Het 2022-model verandert nauwelijks als we het vergelijken met de versie van vorig jaar, omdat het zijn vorm, balans en samenstelling behoudt. Het belangrijkste verschil dat we kunnen vinden is de kleur en de smartstrap veters .

Nox AT10 Genius Arena 12k 2022
Nox AT10 Genius Arena 12k 2022

Nox AT10 luxury Genius Arena 2022 beoordelingen

Onze indruk is dat dichtbij het net niet teleurstelt. In de aanval stelt het ons in staat om de bal gemakkelijk van de baan te krijgen en met de juiste techniek te raken dankzij de halfharde aanraking en het brede slagoppervlak.

Door de gemiddelde balans en het lichte gewicht is hij redelijk beheersbaar , zodat we volleys en snelle schoten in de buurt van het net kunnen maken, hoewel hij een beetje controle kan verliezen bij het blokkeren.

Als het op verdedigen aankomt, reageert het ook heel goed, omdat het ons zal helpen om off-center ballen te corrigeren, naast het uitvoeren van lobs of het maken van kleine schoten om uit de verdedigingspositie te komen en de overgang naar de aanval te starten.

Nox AT10 Genius Arena 12k 2022
Nox AT10 Genius Arena 12k 2022

Naar onze mening is het een zeer goed gecompenseerd padel racket dat zich aanpast aan elke speelstijl . Aan de andere kant, als u op zoek bent naar meer sensaties bij het slaan, is de AT10 Genius Arena 18k ook beschikbaar, omdat hij dankzij het gebruik van meer filamenten niet zo stijf is en daarom de elasticiteit verbetert en niet zo hard is .

Kortom, we zouden deze analyse kunnen beëindigen door te zeggen dat de Nox AT10 Genius Arena 12k 2022 een van de beste multifunctionele rackets op de markt is . In deze editie presenteert het kleine wijzigingen, maar behoudt het zijn essentie en fantastische balans tussen kracht en controle.

Laat ze je niet vertellen en ontdek zelf de ongelooflijke eigenschappen van het nieuwe padel racket van Agustín Tapia.