Nieuwe Joma 2023 padelschoenen, de nieuwe World Padel Tour collectie

Ontdek alles wat je moet weten over de nieuwste innovaties op het gebied van technologie en design van deze nieuwe essentiële collectie voor elke padel-liefhebber.

Joma presenteert zijn nieuwe collectie padelschoenen voor 2023. Het Spaanse merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, comfort en stijl presenteert zijn nieuwe schoenen die zijn ontworpen voor zowel amateursporters als veeleisende atleten, degenen die op zoek zijn naar comfort, grip, stabiliteit en vooral een kwaliteitsrelatie – onverslaanbaar prijs.

Review van de nieuwe Joma 2023 collectie

De nieuwe Joma 2023 padelschoenen zijn hoogwaardige, economische schoenen met een exclusief ontwerp, aangezien ze een officieel product van de World Padel Tour worden. Binnen de nieuwe catalogus gaan we 2 modellen zien, de bestsellers: de SLAM en de OPEN. Je kunt in onze video New Collection of Joma Shoes alles zien wat je moet weten over deze nieuwe ontwerpen.

Zoals u hebt gezien, garanderen de hoogwaardige materialen die bij de vervaardiging van deze schoenen zijn gebruikt een grotere duurzaamheid en weerstand, en als beide modellen ergens door worden gekenmerkt, is het omdat ze een zeer goede voetondersteuning bieden. Om dit te doen, implementeert Joma Stabilis technologie, stukken die de zijkanten en het hielgebied versterken, waardoor de gevreesde enkelverstuikingen worden vermeden. Het doel van deze technologie is dus om de voet te beschermen en vast te houden om in alle veiligheid zijwaartse bewegingen te kunnen maken.

Een ander aspect dat het merk heeft verbeterd, is de constructie en esthetiek. De eerste modellen waren een beetje zwaar en stijf, maar beetje bij beetje heeft het merk dit veranderd. Beide modellen hebben een bovenwerk van ademend mesh en gelast TPU om gewicht en naden te verminderen. Als eindresultaat is de schoen veel flexibeler en lichter.

Joma 2023
Joma 2023

Wat de esthetiek betreft, heeft Joma de afwerkingen aanzienlijk verbeterd. Sinds een paar seizoenen is het officieel WPT-schoeisel geworden, dus bijna alle modellen hebben de logo’s van het circuit, onze favoriet is de T.SLAM voor de WPT in wit en blauw. Het presenteert ook een model voor het Challenger toernooi in oranje, evenals een speciale editie voor de FIP, dat wil zeggen de International Padel Federation. De 3 modellen zijn aangepast voor zowel jongens als meisjes en zijn het topschoeisel in de catalogus, omdat de afwerking ze exclusief maakt.

Padelschoenen Joma T. Slam Heren 2352 WPT Wit 2023

Joma T. Slam Heren 2352 WPT Wit 2023 Schoenen
AANBIEDING: 74,96 €
Adviesprijs: 90,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Confort
  • Zolen: Klei

PadelSchoenen Joma T. Slam Heren 2352 WPT Wit 2023

Zowel de SLAM- als de OPEN-modellen bieden goede grip, zowel op zandpaden als op de nieuwe graspaden. We merkten dat de SLAM iets meer grip heeft vanwege het klei-ontwerp in verschillende richtingen en de OPEN maken het een beetje gemakkelijker om over de baan te glijden omdat ze klei combineren met een blok. Net zoals hun fantastische weerstand tegen slijtage opvalt, blijven ze in goede staat voor meer games. Om dit te doen, bevatten ze een rubberen technisch stuk dat de neus verstevigt, evenals een DIN-40 slijtvaste rubberen zool.

Als we verder gaan met het ontwerp van de zool, zien we dat deze groeven ook de zogenaamde FLEXO- technologie bevatten die de schoen een groter buigvermogen geeft. Ten slotte vinden we in het geval van de OPEN een draaipunt op de zool, waardoor we gemakkelijker kunnen draaien en draaien.

Padelschoenen Joma T. Open 2302 Wit Marine 2023

Joma T. Open 2302 Wit Marine 2023 Schoenen
AANBIEDING: 82,95 €
Adviesprijs: 90,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Confort
  • Zolen: Nieuwe Padel

Padelschoenen Joma T. Open 2302 Wit Marine 2023

We eindigen de review en kijken naar de demping, een heel belangrijk aspect bij het spelen. Onze indruk is dat ze vrij goed schokken absorberen dankzij de voorgevormde Eva-rubberen binnenzool aan de binnenkant. Dit, in combinatie met de in schuim ontwikkelde Reactiveball- tussenzool, voorkomt dat de impact wordt overgedragen op de gewrichten en bevordert ook de terugkeer van energie, dat wil zeggen dat wanneer je landt en stapt, je sneller vooruit kunt gaan.

Joma T.Slam y Joma T. Open 2023
Joma T.Slam em Joma T. Open 2023

Kortom, de nieuwe collectie Joma 2023 schoenen biedt een breed scala aan modellen die zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en stijl. Als je een veeleisende sporter bent en op zoek bent naar schoenen van hoge kwaliteit, moet je zeker eens een kijkje nemen in de nieuwe collectie van Joma. Je zult geen spijt krijgen!