Herschrijf jouw spel met de nieuwe Head Radical 2024 padelrackets

Controle, kracht en het gevoel van impact bij elke slag zijn gegarandeerd met de nieuwe collectie Head Radical padelrackets.

De blatant collectie, opgenomen in de Head 2024 padelrackets voor het komende seizoen, is ontworpen voor gevorderde spelers die hun spel willen opleggen en veelzijdig willen zijn op de baan.

De opvallende Radical Pro, Radical Motion en Radical Elite worden geïntroduceerd, samengesteld uit materialen van de nieuwste generatie en een nieuw traanvormig ontwerp dat elke speler in staat stelt zijn speelstijl opnieuw te definiëren.

Nieuwe collectie Head Radical 2024 rackets

Pas volledige controle toe op je spel met de nieuwe Head Radical traanvormige serie

Met deze nieuwe Head Radical modellen biedt het Oostenrijkse merk de gebruikers een groot gevoel van controle bij elke slag, evenals handelbaarheid om de dynamiek van bewegingen tijdens het spel te bevorderen.

De innovatieve Auxetic-technologie valt op, die spelers superieure kracht biedt, evenals de technologie van een zachte dop op het handvat, wat zachtheid biedt bij langzamere ballen en trillingen vermindert.

Head Radical Pro 2024

Head Radical Pro 2024
AANBIEDING: 239,36 €
AVP: 280,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Controle
  • Gewicht: 360-375 gram

Head Radical Pro 2024

Dit model is gericht op gevorderde en professionele spelers die de controle over het tempo van elk punt willen overnemen om het spel naar hun hand te zetten. Het begint met een traanvormige mal, maar het slagoppervlak van 3K koolstof zorgt voor een hoge mate van controle bij elke slag.

Het heeft een verlaagd gewicht en een gemiddeld evenwicht om de hanteerbaarheid te bevorderen bij snelle acties zoals verdediging of volleyduels, zonder in te boeten aan een goede baluitgang dankzij de genoemde Auxetic-technologie.

Ondanks zijn lichtheid biedt het een gemiddeld gevoel en de kern is gemaakt van FOAM rubber, wat zachtheid biedt bij het uitvoeren van korte slagen, plateauslagen en diepe volleys.

Head Radical Motion 2024

Head Radical Motion 2024
AANBIEDING: 214,18 €
AVP: 240,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Controle
  • Gewicht: 350-360 gram

Head Radical Motion 2024

Dit is het lichtste model van de serie, met een gewicht van ongeveer 355 gram, wat zorgt voor extreme wendbaarheid voor spelers die snelle overgangen van de achterkant van de baan naar het net willen maken.

Het heeft een diamantvorm en een laag evenwicht, evenals een aanzienlijke sweet spot en een zacht gevoel. Bovendien zorgt de zachte dop aan de basis van het handvat voor comfort bij elke slag door de trillingen tot een minimum te beperken.

Head Radical Elite 2024

Head Radical Elite 2024
AANBIEDING: 179,95 €
AVP: 200,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Controle
  • Gewicht: 360-370 gram

Head Radical Elite 2024

Dit is het meest betaalbare model van de serie en is bedoeld voor spelers van gemiddeld niveau die zoeken naar een evenwichtige racket om de tempo van de wedstrijden te beheersen.

Het oppervlak is gemaakt van glasvezel, wat een zacht gevoel geeft en een goede baluitgang voor het succesvol uitvoeren van lobs en smashes. Het deelt dezelfde technologieën als de Radical Pro en Radical Motion, met een aantrekkelijk ontwerp dat de kracht van rood combineert met de elegantie van donkere tinten om op te vallen op de 20×10 baan.

Laat radicale stijl los op de baan

Combineer de opvallende designs van de nieuwe Radical blades met het comfort en de nieuwe functies van de Head 2024 padelschoencollectie, gemaakt om te ‘vliegen’ op de 20×10 zoals ’s werelds beste spelers dat doen.