De nieuwe Bullpadel kledingcollectie herfst-winter 2023

Ontdek het vertoon van stijl en technologie dat Bullpadel dit seizoen presenteert om je niveau op het veld te verhogen

Bullpadel verrast ons met een nieuwe collectie kleding voor alle padelspelers die deel willen uitmaken van de revolutie in de sport die het merk leidt.

Deze herfst-winter seizoen 2023 heeft het merk dat gespecialiseerd is in padel enkele van de meest veelbelovende collecties samengesteld die zowel je passie voor de sport als je gevoel voor mode zullen bevredigen.

Nieuwe kleding Bullpadel 2023

Of je nu een speler bent die op zoek is naar kleding die je koel houdt tijdens trainingen of die je beschermt tegen de wind op de koelere buiten dagen, de nieuwe Bullpadel 2023 kledingcollectie heeft iets voor elke padelspeler.

Herfst-Winter collectie Bullpadel 2023
Herfst-Winter collectie Bullpadel 2023

Met nieuwe technologieën en state of the art materialen die deze kledingstukken zo uitzonderlijk maken, worden de verschillende collecties aan het einde van 2023 gepresenteerd.

De Training collectie: Kleding met een Doel

Ontworpen met spelers in gedachten die hun fysieke training serieus nemen, is de TRAINING collectie de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Deze kledingstukken, ideaal voor zowel de sportschool als technische trainingen, vertonen subtiele prints geïnspireerd door crossfit en rotsachtige motieven. Bovendien geeft het kleurverloop een moderne en gedurfde touch.

Shirt Mitin en Shirt Mismo Bullpadel 2023
Shirt Mitin en Shirt Mismo Bullpadel 2023

Bovendien maakt technologie de collectie voor herenkleding om padel te spelen compleet. Met stoffen zoals Quickerdry en Drynamic, zul je niet alleen droog blijven, maar ook genieten van volledige bewegingsvrijheid.

Short Misil en Short Ocaso Bullpadel 2023
Short Misil en Short Ocaso Bullpadel 2023

En als kers op de taart, symboliek die alle aspecten van het spel weerspiegelt siert elk kledingstuk: impact, doel, spel, veld, kracht en geest.

Repreve Collectie

In dit nieuwe seizoen heeft Bullpadel een boost gegeven aan hun diepgaande toewijding aan duurzaamheid. Daarom is de nieuwe Repreve kledingcollectie, gemaakt van textielvezels van gerecyclede flessen, een van de grootste innovaties van het seizoen.

Shirt Yapar en Shirt Yuca Bullpadel 2023
Shirt Yapar en Shirt Yuca Bullpadel 2023

De textielvezel die uit dit proces wordt verkregen, wordt omgezet in een volledige reeks kledingstukken ontworpen voor padelliefhebbers, om bij te dragen aan een duurzamere wereld terwijl ze nog steeds het hoogste comfort en prestaties bieden voor alle spelers.

De collecties van Gemma Triay en Alejandra Salazar

Laten we niet vergeten dat dit seizoen in dameskleding om padel te spelen de Purecolor en Padel is my power collecties beschikbaar zijn, geïnspireerd en ontworpen voor Gemma Triay en Alejandra Salazar.

De UNASE en USELO shirts, verkrijgbaar in marineblauw en framboos, bieden veelzijdigheid, frisheid en stijl. De UNILA rok is daarentegen de perfecte aanvulling op deze shirts.

De ENEAL en ERASE shirts, samen met de EPATO rok, creëren combinaties die klasse uitstralen op het veld.

Shirt ERASE en Shirt ENEAL Bullpadel 2023
Shirt ERASE en Shirt ENEAL Bullpadel 2023

Met de kenmerkende toets die het Alejandra Salazar en Gemma Triay logo op elk kledingstuk siert.

In dit nieuwe winterseizoen wordt de truc om in stijl te leven gevonden bij Bullpadel. Elke collectie is zorgvuldig ontworpen om uw passie en toewijding aan sport te weerspiegelen en steeds verder te gaan.