Babolat Air Veron 2024
  • Babolat Air Veron 2024
  • Babolat Air Veron 2024

Babolat Air Veron 2024

PVP: € 240,00
€ 239,95
-1% Babolat
Babolat Air Veron 150142 | Ervaar de fusie van kracht en controle met de Babolat Air Veron 2024. Met hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontwerp voor superieure prestaties
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Babolat Air Veron PadelRacket

Ontdek de Babolat Air Veron 2024, een padel racket die je ideale partner op het veld wordt, biedt je een onberispelijke balans tussen kracht en hanteerbaarheid. Met zijn innovatieve weefsel van twee materialen op het oppervlak, combineert dit racket de explosieve kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel, wat zorgt voor een dynamische reactie bij elke slag.

Haar moderne ontwerp en ruwe afwerking zullen je niet alleen een benijdenswaardige esthetiek bieden, maar ook extra controle en effecten op de bal. De optimalisatie in de verdeling en grootte van de gaten volgens de vorm van het racket, samen met de kern gemaakt in een sandwich-stijl met drie verschillende EVA-lagen, benadrukt de krachtoverdracht en precisie bij het retourneren van de slagen. Met de Babolat Air Veron 2024, zal elk spel een demonstratie zijn van je vaardigheid en potentieel op het padelveld.

Kenmerken padel racket Babolat Air Veron 2024

  • Heel handzaam en licht racket, met een gewicht van ongeveer 355 gram.
  • Diamantvorm met balans naar het bovenste gedeelte.
  • Combineert koolstof en glasvezel voor een goede speelbaarheid.
  • Reageert goed op langzame ballen dankzij de kern met verschillende dichtheden.
  • Meer contact met de bal om effecten te genereren dankzij het ruwe oppervlak.
  • Behoort tot de Babolat 2024-racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Babolat Air Veron 2024 is de perfecte keuze voor regelmatige spelers die op zoek zijn naar extra kracht in hun spel zonder in te boeten aan hanteerbaarheid. De lichtheid en ergonomische ontwerp maken het ideaal voor diegenen met een goed spelniveau die verlangen naar gemakkelijke bewegingen op het veld en een uitstekende prestatie in elke competitie.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het nieuwe ontwerp van het koord laat je het verwijderen voor eenvoudige reiniging of personalisatie, en brengt je spelervaring naar een nieuw niveau. Bovendien zal de ongeëvenaarde esthetiek je laten schitteren op het veld, waardoor elk spel een demonstratie van stijl en vaardigheid wordt. Met de Babolat Air Veron 2024 voel je het verschil bij elke slag!

Ontdek meer over het merk Babolat

Met een rijke geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat, heeft Babolat zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel en tennis. Sinds het begin in Lyon, Frankrijk, staat het aan de voorhoede van de innovatie in sportuitrusting.

Met elke nieuwe collectie toont Babolat een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en innovatie, en voldoet aan de eisen van spelers van alle niveaus. Ontdek de evolutie van het spel met het merk dat synoniem staat voor uitmuntendheid in de padelsport.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel, Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten