Babolat Reflex 2023

PVP: € 107,44
€ 96,65
-11% Babolat
Babolat Reflex 2023 padel racket | Verbeter je spel met dit Babolat-racket van gemiddeld niveau, een model met minder gewicht en de beste balans tussen kracht en controle
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Reflex Blauwe padel racket

Verbeter je techniek met het zwart-blauwe Reflex padel racket, een van de nieuwigheden die Babolat 2023 presenteert binnen de Play-serie. Het is een veelzijdig padel racket vanwege het druppelformaat en de gecentreerde balans die ook wordt gekenmerkt door zijn lichtheid omdat het ongeveer 355 gram weegt, dus het kost je niet om het te verplaatsen.

Voor de constructie is hybride frametechnologie gebruikt, dat wil zeggen een combinatie van glasvezel met koolstof om de beste balans tussen weerstand en elasticiteit te bereiken. Het presenteert een nieuw ontwerp van het hart dat het zeer beheersbaar maakt en de kern is gemaakt van eva zacht rubber, dat een zachtere aanraking en minder trillingen genereert.

Babolat Reflex zwart en blauw, kenmerken

  • Lichtgewicht constructie die de nieuwe Babolat Reflex 2023 erg licht maakt.
  • Samengesteld uit een mengsel van glasvezel en koolstof.
  • Teardrop-formaat met gecentreerde balans die een geweldige balans tussen kracht en controle biedt.
  • Nieuw hartontwerp dat de prestaties verbetert.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, dus ideaal voor mensen met armblessures.
  • Eva-rubberen kern met lage dichtheid, die een zachtere aanraking genereert.
  • Verkrijgbaar in de speelserie van Babolat 2023 rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die af en toe spelen en een gemiddeld niveau hebben en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd padel racket waarmee ze kunnen verbeteren, aangezien de nieuwe Reflex een perfecte balans biedt tussen kracht, controle en comfort tijdens het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Ongetwijfeld vanwege het nieuwe imago, aangezien het merk al zijn modellen volledig opnieuw heeft ontworpen, waardoor ze een veel modernere uitstraling hebben. Je zult dol zijn op de nieuwe Reflex in zwart met blauwe accenten en een wit logo in het midden.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten