Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Counter Viper 2022
  • Babolat Counter Viper 2022
  • Babolat Counter Viper 2022

Babolat Teller Viper 2022

PVP: € 320,00
€ 289,95
-10% Babolat
Babolat Counter Viper 2022 padel racket | Presteer op je beste niveau met dit veelzijdige racket van Babolat, een zeer goed gecompenseerd model met een hardere aanslag zodat je kunt aanvallen en verdedigen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Counter Viper Geel

Maak je beste foto's met de heruitgave van het gele Counter Viper padel racket, het meest uitgebalanceerde model van de geavanceerde Babolat Padel 2022 -serie. Hij valt op door zijn fantastische balans, omdat hij door zijn druppelformaat en medium balans in gelijke mate kracht en controle biedt.

Om geen kracht te verliezen bij het slaan, is het gemaakt met 3k koolstofweefsel . Wat de kern betreft, deze is gemaakt van x-eva-rubber dat verschillende dichtheden combineert om je de aanraking te geven die je nodig hebt. Het bevat ook ruwheid op het oppervlak om grotere effecten te bereiken, evenals een anti-vibratiesysteem in de vuist.

Babolat Counter Viper zwart en geel, kenmerken

  • De Babolat Counter Viper 2022 is een veelzijdig padel racket vanwege het oversized ontwerp en de ingehouden balans.
  • Carbon constructie en droger gevoel met 3k stof.
  • Nieuw x-eva rubber als sandwich in de kern, met een zachtere binnenlaag.
  • Meer gevoel van controle en kracht dankzij het Holes Pattern -boorsysteem.
  • Je kunt de bal meer spin geven dankzij de 3D Spin+ ruwheid van het oppervlak
  • Brede sweetspot om de gecontroleerde bal ter verdediging uit te schakelen.
  • Vibrasorb-technologie die een zachtere slag genereert zonder trillingen.
  • De meest gebalanceerde van de geavanceerde serie Babolat 2022 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor veelzijdige spelers, dat wil zeggen degenen die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle, aangezien de nieuwe contra-adder zeer goed uitgebalanceerd is en ons zal helpen onze beste foto's te maken vanuit elk gebied.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van 3k carbon stof zul je genieten van een droger gevoel om de bal gemakkelijk uit te spelen. U zult ook genieten van het nieuwe design met het frame en de gele details, we zijn ervan overtuigd dat u in het middelpunt van de belangstelling zult staan!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten