Adidas Adipower Junior 3.3
 • Adidas Adipower Junior 3.3
 • Adidas Adipower Junior 3.3

Adidas Adipower Junior 3.3

PVP: € 66,12
€ 61,95
-7% Adidas Padel
Adidas Adipower Junior 3.3 ADRK4CA0U0217F | De Adidas Adipower Junior 3.3 uit 2024 is de perfecte keuze voor kinderen, met geavanceerde technologieën en een opvallend ontwerp om hun spel naar een hoger niveau te tillen
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het maandag, 22 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Junior 3.3 padel racket 2024

Als je op zoek bent naar het perfecte gereedschap om de jongsten in huis te introduceren in de wereld van padel, zoek dan niet verder. De Adidas Adipower Junior 3.3 uit 2024 is de oplossing. Zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en prestaties te bieden, zal deze padel racket niet alleen ervoor zorgen dat kinderen zich als professionals voelen, maar ze ook de tools geven om er een te worden.

Met geavanceerde technologieën, zoals de Dual Exoskeleton Inzet en de lagedichtheids-EVA rubber, garandeert de Adipower Junior 3.3 een comfortabel en effectief spel, waardoor jonge spelers kunnen uitblinken op het padelveld en hun vaardigheden in snel tempo kunnen ontwikkelen.

Kenmerken padel racket Adidas Adipower Junior 3.3

 • Een controle padel racket ontworpen voor kinderen, met een rond ontwerp en een laag evenwicht voor ongeëvenaarde wendbaarheid.
 • Interieur met zacht EVA-rubber dat een comfortabele en gedempte touch garandeert bij elke slag.
 • Speciaal aangepaste afmetingen voor jonge handen om een perfecte grip te garanderen.
 • Oppervlak gemaakt van glasvezel, voor een gemakkelijk spel dat is aangepast aan de stijl van de jongste spelers.
 • Lichtgewicht, variërend tussen 310-330 gram, ideaal voor moeiteloos hanteren door kinderen.
 • Maakt deel uit van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Adipower Junior 3.3 is gemaakt met jonge spelers in gedachten, tussen 7 en 12 jaar oud. Of ze nu hun eerste stappen in padel zetten of al een goed niveau hebben, deze padel racket zal hen de prestaties en touch bieden die ze nodig hebben om snel vooruitgang te boeken.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit padel racket is ontworpen met kinderen in gedachten, dus al zijn technologieën zijn aangepast aan hun behoeften. Bovendien is het op esthetisch niveau gewoon verbluffend, met een zwart ontwerp gecombineerd met oranje details waardoor je jonge speler opvalt op het veld.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas staat sinds het begin synoniem voor innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Met decennia aan ervaring en een onwankelbare passie voor sport, heeft het normen gesteld waar veel andere merken naar streven.

Op het gebied van padel heeft Adidas opnieuw zijn toewijding aan uitmuntendheid getoond, traditie en vooruitstrevende technologie combinerend. Elk product, inclusief de Adipower Junior 3.3, is een getuigenis van hun toewijding en passie om alleen het beste aan sporters te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten