Adidas Adipower Control 3.3
  • Adidas Adipower Control 3.3
  • Adidas Adipower Control 3.3

Adidas Adipower Control 3.3

PVP: € 280,00
€ 279,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL 3.3 ADRK1CA2U0017F | Ontdek de revolutie in padel met de Adidas Adipower CTRL 3.3 2024. Controle, kracht en design in één uniek racket. Voel de excellentie en maak het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Control 3.3 padelracket

De Adidas Adipower CTRL 3.3 van 2024 is veel meer dan een gewone padel racket. Dit juweel, het resultaat van inspanning en innovatie, streeft ernaar je ervaring op het padelveld te revolutioneren. Het geavanceerde ontwerp en de vooruitstrevende kenmerken beloven je spel naar een hoger niveau te tillen.

Onder het prestigieuze merk Adidas is de Adipower CTRL 3.3 de perfecte combinatie van technologie, controle en stijl. Met dit racket in handen ben je klaar om elke uitdaging op het padelveld aan te gaan met de combinatie van 3k-weefsel en zachte eva-prestaties.

Kenmerken padel racket Adidas Adipower CTRL 3.3

  • Ruwheid met 3D-reliëf die de generatie van effecten bij elke slag versterkt.
  • Solide rib Power Embossed Ridge aan de buitenkant van het frame voor meer stijfheid van de structuur.
  • 100% ingevoegde carbon ribben versterken het hart en frame van het racket.
  • 3k carbon vezel voor superieure weerstand, flexibiliteit en duurzaamheid.
  • Laagdicht EVA rubber zorgt voor een uitstekende baluitgang en comfortabel spel.
  • Maakt deel uit van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor technische spelers met een hoog speelniveau. Het is ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan domineren vanaf de rechterkant, biedt uitzonderlijke controle dankzij zijn ronde vorm en lage balans.

Waarom zal het je bevallen?

De Adidas Adipower CTRL 3.3 valt niet alleen op vanwege zijn technische prestaties, maar ook vanwege zijn esthetiek. De combinatie van 3k koolstofweefsel met oranje details maakt het visueel aantrekkelijk, terwijl de zachte eva-prestaties je een ongeëvenaard slaaggevoel geven.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas staat al generaties lang symbool voor uitmuntendheid in de sportwereld. Sinds het begin staat het bekend om innovatie en kwaliteit, altijd strevend naar het overtreffen van de verwachtingen van atleten.

In de padelwereld heeft Adidas keer op keer hun toewijding en passie getoond, producten aanbiedend die hun toewijding en ervaring in de sport weerspiegelen. Elk racket is een bewijs van de traditie en moderniteit die dit merk vertegenwoordigt op het padelveld.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten