Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone Master 2023
  • Adidas Metalbone Master 2023
  • Adidas Metalbone Master 2023

Adidas Metalbone Master 2023

PVP: € 425,00
€ 424,95
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Master 2023 Limited Edition padel racket | Krijg meer slag dicht bij het net met de nieuwe editie van het Metalbone Master padelracket, een model in beperkte oplage dat Ale Galán zal dragen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone Master 2023

Voor wie van exclusieve producten houdt, presenteren we de nieuwe editie van het limited edition Metalbone Master padel racket, een model dat Adidas Padel 2023 heeft ontwikkeld voor zijn sterspeler Ale Galán. Zo behoudt het zijn karakteristieke diamantontwerp met een hoge balans, zodat het een powerracket wordt.

Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt voor de constructie, dus het heeft een koolstofstructuur met 2 op 1 weefsel en Octagonal Structure-technologie die het sterker maakt. Voor de kern bevat het eva-rubber met hoge dichtheid, waardoor het een hardere aanraking krijgt. Het bevat ook 3D-ruwheid in de vlakken en stelt u in staat om de balans te wijzigen dankzij de schroefgewicht- en balanstechnologie.

Adidas Metalbone Master van Ale Galán, kenmerken

  • Exclusief ontwerp met gepersonaliseerde hoes voor de nieuwe Adidas Metalbone Master.
  • Powerracket dankzij de diamond mould en hoge balans.
  • Het bevat enkele kleine schroeven in het hartgebied om de balans aan te passen aan uw behoeften.
  • Hardere aanraking met het gebruik van eva-rubber met hoge dichtheid
  • Combineert carbon en Octagonal Structure-technologie in de structuur voor meer stijfheid.
  • Ondanks dat het een aanvalsracket is, beschikt het over sweet spot technologie om een goede sweet spot te bereiken.
  • Vliegtuigen met 3D-ruwheid en gealuminiseerde stof.
  • Een van de limited edition padel rackets van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Gericht op spelers van gevorderd niveau die meestal in de backhandpositie spelen, met een ponsende speelstijl. Daarom hebben ze een krachtig powerracket nodig met een harde touch om ballen in de buurt van het net te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een racket in beperkte oplage is, biedt het een aantal uitzonderlijke afwerkingen waar slechts weinigen van kunnen genieten. Dit seizoen keert het terug met een op maat gemaakt hoesje en een zwarte afwerking.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Haal het meeste uit deze sport met Adidas Padel dankzij het brede assortiment hoogwaardige wedstrijdproducten voor alle soorten doelgroepen. Dit seizoen presenteert het een vernieuwde collectie padelrackets, tenues, schoenen en andere accessoires gemaakt met de nieuwste technologische innovaties.

Spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz genieten op het veld van onze nieuwe collectie producten om padel te spelen. Vind ze leuk en rust jezelf uit met Adidas Padel-producten, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten