Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristbands Adidas Tennis L Wit Zwart
  • Wristbands Adidas Tennis L Wit Zwart

Wristbands Adidas Tennis L Wit Zwart

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Adidas Padel
padel polsbandjes Adidas Tennis L wit zwart | Maak geen slechte bewegingen tijdens het spelen met de Adidas Tennis polsbandjes die in zwart en wit zijn ontworpen zodat je ze bij je kleding kunt dragen.

Adidas Tennis L lange polsbandjes wit zwart

De nieuwe collectie accessoires van het merk Adidas die je kunt vinden in onze online padelwinkel is nu te koop. Een daarvan zijn de Tennis L-polsbandjes die perfect zijn voor al die mensen die overtollig zweet op hun voorHead willen vermijden.

Dit product is ontworpen met katoen, een materiaal dat een geweldige absorptie biedt om zweet van de armen en het gezicht te absorberen. Bovendien is deze aanvulling ook perfect voor mensen die net uit een blessure komen, omdat het helpt om slechte bewegingen te voorkomen.

Adidas Tennis L zwart-witte polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis L wordt verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Het is ontworpen met sterk absorberende materialen zoals katoen.
  • Helpt bij het voorkomen van slechte zetten tijdens het spelen.
  • Voorkom dat zweet van de armen naar de handen gaat terwijl je speelt.
  • Gemaakt met gerecyclede stoffen om plastic afval te verminderen.
  • Verzameling accessoires om padel Adidas 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die tijdens het spel het zweet van hun gezicht willen verwijderen en iets willen gebruiken dat hen helpt het te verwijderen. Dit accessoire is ook perfect voor al die mensen die tijdens het spelen hun schep uit hun handen laten glippen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een accessoire is dat is ontworpen met hoogwaardige stoffen, maar ook vanwege het witte ontwerp met zwarte details, een eenvoudige combinatie die je gemakkelijk zult vinden bij al je kleding.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten