Padel rugzak Adidas BP Multigame wit blauw 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame wit blauw 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Multigame wit blauw 2023

Padel rugzak Adidas BP Multigame wit blauw 2023

PVP: € 75,00
€ 39,95
-47% Adidas Padel
Padel rugzak Adidas BP Multigame wit blauw 2023 | Vervoer al je materiaal beschermd met de BP Multigame rugzak van Adidas, die gemaakt is van polyester voor meer weerstand.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel rugzak Adidas BP Multigame wit blauw

Ga goed uitgerust naar je wedstrijden met de nieuwe collectie Adidas padel racketassen en -rugzakken waarmee je al je uitrusting georganiseerd kunt vervoeren. Ontdek de nieuwe BP Multigame-rugzak die is ontworpen in wit en blauw, perfect om samen met je padelracket of kleding te dragen.

Je zult verrast zijn door al zijn ruimte, want hij heeft een zeer ruim Headvak waarin je al je materiaal en kleding kunt opbergen. Daarnaast is er binnenin een vak toegevoegd zodat je het racket kunt opbergen en veiliger kunt vervoeren.

Padel rugzak Adidas BP Multigame in wit en blauw, kenmerken

  • De Adidas BP Multigame rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Het zal bij gebruik geen kwaliteit verliezen dankzij de vervaardiging met polyester.
  • De handvatten aan de achterkant zijn gecapitonneerd zodat hij zeer comfortabel te vervoeren is.
  • Vak aan de binnenkant zodat je het beschermde racket kunt dragen.
  • Kleinere zakken om je mobiele telefoon, sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Waterdichte stof om te voorkomen dat de binnenkant nat wordt.
  • Opgenomen in de Adidas Padel 2023 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die gewoonlijk niet veel materiaal meenemen naar wedstrijden, dus geen tas willen die te groot en moeilijk te vervoeren is. Het is ook perfect te gebruiken om naar de universiteit te gaan of voor werk.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen in het blauw met alle details in het wit, een opvallende combinatie waar je dol op zult zijn. Evenzo, als u de voorkeur geeft aan een eenvoudiger ontwerp, heeft u een grote verscheidenheid aan kleuren waaruit u uw favoriet kunt kiezen.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit zoals de professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in al haar producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het circuit met hun nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij u past, aangezien adidas een geavanceerd, medium en eerste assortiment heeft om aan alle doelgroepen te voldoen. Ontdek het zelf @!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten