Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Drive 3.2 2023
  • Adidas Drive 3.2 2023
  • Adidas Drive 3.2 2023

Adidas Drive 3.2 2023

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Adidas Padel
Adidas Drive 3.2 padel racket | Sla je eerste slag met dit Adidas padel racket voor beginners, een rond formaat model met ingehouden balans zodat je de techniek perfect onder de knie krijgt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Drive 3.2 2023 padel racket

Begin met het naar boven halen van de winnaar die je in je hebt met het Drive 3.2 padel racket in geel, wit en zwart, een model uit de meest eenvoudige serie van Adidas Padel 2023. Het wordt gekenmerkt door zijn brede sweetspot omdat het is ontworpen in een ronde vorm en balans dicht bij de hand, dus het zal al onze fouten vergeven en ons helpen de bal te passen.

Voor de constructie is zowel in het frame als op het oppervlak glasvezel gebruikt, waardoor het beter bespeelbaar is. Bovendien bevat het zacht eva-rubber waarmee je kunt genieten van een uitzonderlijke aanraking met minder trillingen en een geweldige baloutput. Ten slotte is de structuur versterkt, waardoor deze solide en resistent is. s meer blootgesteld aan slijtage voor meer weerstand.

Adidas Drive 3.2 geel, kenmerken

  • Maximale controle over de Drive 3.2 door zijn ronde formaat en ingehouden balans.
  • Stabiel slaan dankzij structurele versterkingen.
  • Het zal je helpen de meest off-center ballen te sturen, waardoor ongedwongen fouten worden verminderd.
  • Zacht aanvoelend dankzij het zachte eva-rubber in de kern, ideaal om te spelen zonder ongemak.
  • Constructie van 100% glasvezel.
  • Initiatieracket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Serie voor beginners van Adidas Padel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor de atleet die begint met padel of die het af en toe doet en een padel-racket nodig heeft dat ook comfortabel is om de techniek van elk schot te leren en te genieten tijdens het leren.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is namelijk een goedkoop initiatieracket waarmee je op je beste niveau kunt presteren. Het presenteert ook een heel cool ontwerp, waarbij de kleur geel wordt gecombineerd met het witte logo en zwarte details, spectaculair!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten