Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas RX 2000 Light 2023
  • Adidas RX 2000 Light 2023
  • Adidas RX 2000 Light 2023

Adidas RX 2000 Light 2023

PVP: € 130,00
€ 129,95
-1% Adidas Padel
Adidas RX 2000 Licht padel racket | Geweldige handling op de baan met deze tussenschep van Adidas, een zeer goed gecompenseerd model dat ook een lichtere constructie biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas RX 2000 Light 2023 padel racket

Verhoog je spelniveau met het nieuwe blauw-zwarte padel racket RX 2000 Light, een model uit de tussenserie van Adidas Padel 2023. Hiermee heb je de beste balans tussen kracht, controle en beheersbaarheid omdat het een lichter gewicht heeft, ongeveer tussen 350 - 360 gram dus geschikt voor zowel meisjes als jongens.

Dankzij de constructie met flexibelere materialen geniet je van een zeer zachte aanraking. Dit samen met het glasvezel van de vliegtuigen geeft het een geweldige bespeelbaarheid. Bovendien is hij op de baan zeer uitgebalanceerd, omdat het Druppelformaat voor controle zorgt en de medium balans voor extra kracht bij schoten zorgt.

Adidas RX 2000 Lichtblauw en zwart kenmerken

  • De Adidas RX 2000 Light heeft een lichter gewicht voor eenvoudige bediening.
  • Evenwicht tussen kracht en controle dankzij het oversized formaat met medium balans.
  • Structuur versterkt met structuurversterkingstechnologie om torsie te voorkomen.
  • Zeer comfortabele aanraking dankzij de zachte binnenkant van eva-rubber.
  • Snel aangepast racket waarmee we onze speelstijl kunnen definiëren.
  • Elastisch en zeer comfortabel gevoel dankzij de constructie van glasvezel.
  • Nieuw boorpatroon dat het slagoppervlak vergroot.
  • Inbegrepen in de Adidas Padel 2023 mid-level racketcatalogus.

Voor wie is het? Voor elk meisje of elke jongen met een gemiddeld spelniveau die een uitgebalanceerd en licht racket nodig heeft, want dankzij de constructie, vorm en balans kun je je beste spel spelen vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Adidas padel racket is met veel waar voor je geld, ideaal voor diegenen die niet willen genieten van de beste sensaties zonder een fortuin uit te geven. We vinden het ook erg leuk vanwege zijn nieuwe afbeelding in zwart met een wit centraal logo en blauwe details.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten